Přejít na obsah

Váš názor na 2din rádio (odkaz uvnitř)


Doporučené příspěvky

Zdravím,

před měsícem jsem si koupil kombičku Octavii 2 2005 s originálním STREAM-em (typ bez mp3). Jelikož mi přehrávání mp3 dost schází, přemýšlím o obstarání si jiného rádia. Konkrétně se mi celkem zamlouvá tohle : "Speciální autorádio 7" pro Škoda Octavia 2 AS620". Tady je odkaz : https://www.2din.cz/specialni-autoradia/specialni-autoradio-7-pro-skoda-octavia-2-18

 

Jde mi především o to, jestli má někdo tady zkušenost s tímhle konkrétním kouskem, případně s nějakým podobným rádiem.

To jak ho tady na té stránce prezentují ve mně vyvolává pocit, že je to v podstatě originál s více funkcemi a za lepší peníz. Nejsem si jist, jestli tomu věřit.

O nákupu další aparatury budu uvažovat až poté, co si vyzkouším jak originální uhraje mojí hudbu.

Díky za názory :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravím,

nikdo mi nedal doporučení a tak jsem se po nějaké úvaze rozhodl zkusit. Nekoupil jsem tedy ten model co jsem dal výše dříve odkaz, ale dražší model. Po zhruba dvou týdnech používání rádia musím konstatovat, že je vážně dobré. Jsem s ním velice spokojen. Montáž velice jednoduchá. Jediné co potřebovalo nějakou zručnost (jen velice základní) bylo napojení fantomového napáječe antény. Ten nebyl součástí balení, ale to je s cenou 160Kč (FAKRA-DIN na www.2din.cz) celkem detail.

Rádio krásně sedí do interiéru jak tvarem tak i podsvětlením. Při spouštění se tam dokonce zobrazí logo Škoda auto.

Asi jedinou nevýhodu spatřuji v tom, že se rádio nespustí hned po stisknutí startovacího tlačítka. To je ale pochopitelné, vzhledem k tomu, že to má operační systém (Android).

Odkaz ke komentáři

A zvuk??? a ktere si teda vlastne koupil...

 

Konkrétně jsem koupil model D90620. Z nějakého důvodu už ho nemají v nabídce, proč ho nemají se můžete poptat (na stránkách mají online chat) Jinak stálo 12990. Čili nějaké 3 tisíce dražší než to uvedené.

Zvuk je s originálními repro na můj vkus dobrý. Poslouchám taneční hudbu (dance, trance, house, ...) a tam mi to hraje dost pěkně. Hudba kde by bylo potřeba víc výšky jsem nezkoušel.

Odkaz ke komentáři

Jinak, jistě někoho bude zajímat ještě jak funguje v závislosti na klíčku. Co jsem zatím zkoušel, tak samozřejmě hraje se zapnutým klíčkem do první polohy (svítící kontrolky). Po vypnutí do polohy nula se rádio nevypne, to udělá až po vytažení klíčku. Bez klíčku v prví poloze mi nešlo vůbec zapnout. Pokud se vytáhne klíček bez vypnutí rádia, tak se rádio samo zapne při příštím otočení klíčku do první polohy.

Jinak co se týče zvyšování hlasitosti s vzrůstající rychlostí, ještě to nemám tak dokonale vypozorované, ale zdá se mi, že se nezvyšuje na rozdíl od předchozího originálu (STREAM bez mp3).

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...