Přejít na obsah

jiri


Fireee

Doporučené příspěvky

jj, taky nepředpokládám že ji budu zapínat nějak často, ale koupil jsem ji asi před rokem spolu s couvací a ext. mikrofonem. Mikrofon v rádiu maká v poho takže ex. není a jelikož přední kameru nijak extra nepotřebuji tak jsem to pořád odkládal. Zkusím ji tedy šoupnout někam nad SPZ a uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Dal jsem to na spinaných 12V podle schematu, zatím to jede.(Ale někde jsem četl, že origo v tom FAKRA konektoru není spínaných 12V, tak uvidíme... Snad se mi nevybije, kdyz jsem to měřil tak tam těch 12 v je pořád. Kamera je strašně tmavá . . . Může světlost a naopak tmavost být závislá na odporu? treba studeŇák?
Ono to radio je tmavý celý . . . V tomhle spatruju jedinou nevyhodu.

Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud jsi to dal za klíček, tak tam nemůžeš mít napájení pořád, pak by ti to vybíjelo baterku. Změř si proud po vypnutí všeho, vč. počkání, až usnou jednotky, už nevím jak dloho, do pár minut jsem to testoval. A rádio celé tmavé, tím myslíš displej? Měl by jít regulovat jas v několika krocích, já na to měl extra HW tlačítko, ale přemapoval jsem si funkci na jinou, tak už to nevyužívám, jas je dost vysoký.

Odkaz ke komentáři
Pokud jsi to dal za klíček, tak tam nemůžeš mít napájení pořád, pak by ti to vybíjelo baterku. Změř si proud po vypnutí všeho, vč. počkání, až usnou jednotky, už nevím jak dloho, do pár minut jsem to testoval. A rádio celé tmavé, tím myslíš displej? Měl by jít regulovat jas v několika krocích, já na to měl extra HW tlačítko, ale přemapoval jsem si funkci na jinou, tak už to nevyužívám, jas je dost vysoký.
Výše jsem vložil schéma z origo radia. Je tam spinane napájení (tuším pin16 na fakra konektoru). Tak uvidíme...

Displej na slunci špatnej. Jas je na maximum...

Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím všetkých..

 

Mám otázku. Pred časom som kúpil rádio ISUDAR (inak, nie veľmi dobrá komunikácia s predajcom). K rádiu mi poslali zadnú kameru, upevnenú na osvetlení ŠPZ.

Toto osvetlenie, resp. vzdialenosť medzi otvormi skrutiek vôbec nezodpovedá originálnym rozmerom, tak som dokúpil kameru upevnenú na zámku otvárania piatych dverí (kombi). Rádio namontovali vo firme, napriek tomu, že je to ANDROID, ihneď po naštartovaní sa zapína. Auto zvykne stáť aj dva týždne v garáži bez naštartovania, batéria v pohode. Akurát keď cúvam, trajektória volantu zahýba do strany kam točím, druha trajektória (zrejme vodiace čiary) zahýba opačným smerom. Je to zlá montáž? Prehodené káble? Či niečo iné...?

 

Ďakujem za radu :)

Digitalizovať2.JPG

Digitalizovať.JPG

20180914_114321.jpg

Odkaz ke komentáři

Mně to dělá také. Tak jsem to v extra menu vypnul, ono to stejně moc nefunguje, mám tam pouze obraz pro kontrolu, ty trajektorii se stejně nedalo věřit.

V tom menu se to dá i nastavit, ale já to nestudoval.

Podle mně jde o CAN auta, potřebuje to info o poloze volantu.




Odesláno z mého AGS2-W09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Má někdo externí disk v rámečku? Váhám nad rámečkem ADATA XPG EX500 nebo ED600. Používáte i klasické HDD nebo jen SSD?

Odesláno z mého Le X821 pomocí Tapatalk

Má to někdo načtený? Zajímá mě změna podsvětlení, upgrade ROM, změna funkčních tlačítek https://forum.xda-developers.com/android-auto/mtcd-android-head-units-general/px5-mtcd-e-head-unit-discussion-thread-t3734189

Odesláno z mého Le X821 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
V 19. 4. 2018 at 12:43, datel.1 napsal:

Zdarec, nechtěl jsem schválně s Androidem. Mám telefon, tablet s Andoidem - je to paráda, jsem na to zvyklej, ale do autorádia ne, na co ? Jsou tam wincky a to mi bohatě stačí. Potřeboval jsem solidní rádio se solidním zvukem (sice jsem tomu nevěřil, že bude hrát dobře), ale musím uznat, že hraje jak svině :-)  . Je tam BT, což je paráda s propojeným telefonem a dobře se vybírají skladby na velkém display v Playlistu skladeb z Micro SD. Takže s Androidem tentokrát nechci. Navigace tam sice je, ale používám stejně vlastní a to jedině Sygic. Kdybych opět kupoval rádio, tak zase s Winckama. Kdosi a kdesi někdo psal, že jsou údajně i problémy s Androidem... Nevím, to nechci řířit blábol... Já se stejně věnuji řízení, takže na hraní s rádiem při jízdě, to je tak na rozbití tlamy...  Těch pár Euro navíc by mě nezabilo za nákup jiného rádia, ale jako opravdu nebotřebuji Android...

Proč do auta ne? S předpotomními win je to hodně omezené co se možností dalšího softu týče. Koupil jsem https://es.aliexpress.com/store/product/Isudar-Car-Multimedia-player-Android-8-0-GPS-2-Din-Car-Radio-Audio-Auto-For-VW/317945_32851003798.html?spm=a219c.search0104.3.1.6dfa142ffj6F5S&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_319_317_10696_453_10084_454_10083_10618_431_10304_10307_10820_10821_537_10302_536_10059_10884_5736015_10887_100031_321_322_10103_5736115,searchweb201603_51,ppcSwitch_0&algo_expid=05d864e9-9d2f-4091-a757-77811d7b9cc5-0&algo_pvid=05d864e9-9d2f-4091-a757-77811d7b9cc5&transAbTest=ae803_5

a super, rychlé a vše funguje. Jediné mínus co zatím vidím je v lcd, který mohlo být kvalitnější a v levé spodní části je méně čitelný a ve spárování telefonního seznamu, kdy se mě to ještě nepovedlo. Jinak schválně si udělej test GPS a příjem mobil x radio s gps anténou se nedá srovnat.

Jak máte nastavené správu pamětí u androidu? Co kam ukládáte (SD GPS, SD, externí USB či SSD). Používá někdo externí disk? Chci pro spotify a hudbu. Napájíte jen USB nebo máte extra napájení? Co tak čtu, tak SSD do cca 500 GB by neměl být problém http://www.autopumpkin.com/forum/viewtopic.php?t=552

Odkaz ke komentáři

Já bych se bál tlačítek po dlouhodobějším používání.... Muj první isudar na to odešel. Teď mám pouze dotyk tlacitka, vše funguje - pouze na slunci horší čitelnost. Používám usb Flash disk a mikro sd.

Externí disk je dle mého názoru zbytečný v dnešní době. Já to zkoušel a TB ex. HDD nejde bez extra redukce s napájením... Navíc si myslím, že to bude mít max podporovanou velikost... L

Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Zdravím chlapáci , 
nevíte někdo , proč se mi nejde obraz při přehrávání videa u čínského Isudaru ? 
Jede jen zvuk  a tabulka s nápisem ,, nedívejte se na video během jizdy'' ?
Dík moc za radu
Protože ti to ridici jednotka blokuje?

Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk

Je to normální a dělá to i originalu

Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak jsem taky pořídil android 2din konkrétně https://www.2dinshop.cz/autoradia/1133-autoradio-oem-din08a-2din-android-skoda-vw-a-seat.html

Chtěl bych se zeptat jak to máte s příjmem gps? Někdy naběhne až po 5ti km. Jindy třeba az po 10ti. Bavím se o prvním startu rádia po delší době.

Toto je druhý kus který jsem dostal po reklamaci interního mikrofonu, mám dojem že to první s tím takový problém nemělo. 

Jinak asi dobrý. Příjem rádia celkem dobrý,jen automatické přeladění žije vlastním životem,mezi Brnem a Prahou ladilo Impuls v jednom kuse, nicméně zas tak často rádio neposlouchám,nebo se to dá vypnout a jak signál ztratí zapnout a za chvíli si to stanici najde. Hf funguje obstojně,nav mám placený Sygic. Neukazuje teplotu ve stavové liště, není na to nějaká aplikace? To mi celkem chybí.

Předtím jsem tam měl rcd 330,jako asi bylo v něčem lepší, určitě hf bylo super, příjem rádia mi přijde podobný,rcd neumělo automaticky ladit jinou frekvenci, hodně chyběla navigace, poslední dobou jezdím hodně kde to neznám a v mobilu to už nebylo ono.

Jo a jak je to s parkovací kamerou? Poraďte něco, chtěl bych do madla dveří, nicméně v českých shopech jsem našel jen na oct 3 a výš. Jak to máte vy?

Odkaz ke komentáři

Jj našel bych jak radio tak kameru. Rádio jsem koupil tady kvůli záruce,prodejce trochu(500) slevil, navíc osobní předání,byl problém s mikrofonem, okamžitá výměna za druhý kus. Navíc já Ali nevládnu,tak bych musel někoho otravovat... Nevím jak moc velký je rozdíl v ceně,no kdyby 2000 tak se to dá.

Meglle píšu sz.

Jinak GPS anténu mám za horní schránkou v palubovce. Prodejce mne nutí ji vytáhnout do rohu skla a nechat ji vidět,prej ta palubka stíní.No nicméně  si to nemyslím, protože jednu dobu jsem montoval gps knihy jízd a tam se anténa dávala do kapličky budíku, přímo na budíky a se signálem to problém nemělo.

Odkaz ke komentáři

V ty palubce s tím problém bývá. Já ji dal ven a nalepil ji hned za ten kadtlik a jede dobře, dle manuálu má být v rohu na okně.

Pokud chceš integrovat zadní kameru, tak raději do osvětlení ten čínské zámek s integrovanou kamerou je shit

Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

No já ji dneska ještě posunul víc dopředu a nalepil na nějaké vedení vzduchu, předtím byla na tom železném nosníku. Nicméně i v dílně pak nějaké satelity našla. Takže uvidím. Případně asi půjde nalepit na záslepku místo snímače slunečního svitu. Pokd se mi teda povede nějak kulturně protáhnout kabel. Já právě moc nechci aby byla moc vidět.

Odkaz ke komentáři

GPS anténu mám vyvedenou do kastlíku uprostřed palubky nahoře (měl jsem tam vyvrtanou díru z dřívějška, je na spodu jen tenký plech, ale musí se vrtat uprostřed, protože po stranách je rozvod vzduchu z topení). Kabel jsem nechal delší, takže ji můžu vyhodit kdykoli přímo na palubku za jízdy, ale není to potřeba, signál je perfektní. S tím, že asi dvakrát za ty dva roky nebyl signál vůbec a musel jsem restartovat rádio. Takže problém může být s horším přijímačem GPS u některých modelů nebo kusů.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem s tím včera trochu laboroval. No aji anténu jsem dal na palubovku, pořád stejné, nicméně jsem si všimnul, když jsem měl puštěný GPS test, že když se chytnu rukou káblíku od antény,se výrazně zvýší počet a síla satelitů. Takže ta anténa je asi taky dobrý šméčko. No počkám určitě během měsíce bude zase nějaká montáž gps monitoringu,tak na zkoušku zkusím anténu vyměnit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...