Přejít na obsah

Rada při koupi ojeté O3.


Jurajcz

Doporučené příspěvky

Ani se nedivím. Byl jsem se loni u jednoho autorizovaného prodejce podí v Ústeckém kraji podívat na O1 v programu Škoda +, a to bylo podobné - bourané, zrezlé, mechanicky v nepořádku.

Nelze samozřejmě všechny házet do jednoho pytle.

U tohoto auta, i kdyby bylo v perfektním stavu, bych si dovolil tvrdit a psal jsem to, že je příliš drahé. Už kvůli tomu bych tam nejel.

Z minulého týdne mám podobný příklad, byl jsem se s kamarádem dívat na starší MB ML v Německu. 2 auta byla dražší, než je obvyklé, slibovala ale malý nájezd. Moc jich v dané specifikaci není, tak jsme do toho šli. Na místě jsme zjistili, že jsou to zhuntované vraždy, podvozky jak po půl milionu km ( bylo s čím srovnat, kamarád tolik najeto na tom autě má, proto chtěl mladší věkem i kilometry), motory neběžely dobře, kototouče orezlé, interiéry špinavé, karoserie poškrábaná ... . Ten co nám to předváděl říkal, že to tam od podzima stojí. A Autohaus byl impozantní a německý (2 auta byla u jednoho prodejce), žádný Turek, od kterého jsme nakonec o 2tis.EUR levněji koupili o 3 roky mladší auto sice s větším nájezdem, ale v absolutně perfektním stavu.

Honza

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Beerko: Myslím, že by se to (prodej takto ojebaného vozu v rámci Škoda Plus) měla dozvědět přímo Škodovka, protože to celému systému kazí jméno. Akorát jsem nenašel, kam to rozumně napráskat. Skoro si myslím, že přes všechny ty akce na veřejnosti Škodovka nemá zájem problémy slyšet.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, tak jsem se stal majitelem O3 - jak jste tady psali - šel jsem přes škoda + a zrovna jsem trefil předvaděčku - roční vuz - najeto 25tis - vybava Ambition PLUS - cena 370 tis. - motor 1,2 - 81kw - mam ji cca 3 měsice - nemužu si stěžovat vubec na nic - měli tam o3 která byla zadaná ale řekli mi že do týdne přivezou další 2 - jakmile jim přišli tak mi volali at se přijedu podívat a vyberu si kterou chci - cena byla stejna včetně naj. kilometru - sdělili historii+ projiždka vozem. Dále jsem si vyjednal montáž tažného zařizení + komplet zimnich kol na plechových discích - cena 10tis. - takže jsem celkem zaplatil 380 tis - o nic jsem se nestaral - zařídíli evidenčku + přepis + pojištění hav+povin za cenu 5500 ,- - jo havar je 0 učast a kompletní krytí všeho - zrovna měli nějakou akci a že s nimi mají mimoř.. smlouvu. No a k tomu byla na autě daná 5 letá záruka - takže mi zbyvají 4 roky záruky.

Dále bych chtěl informovat že motor mě maximálně překvapil + jizdní vlastnosti - měl jsem nového hyundai I30 a ted jsem ho rychle prodal - stáří 3 roky najeto 12tis - asi se ptáte proč - odpověd je jednoducha prostě cena odpovídá kvalitě, ale to je na dlouho, prostě kdo těmito auty nejezdil tak to v životě nepochopí.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Jak tady již bylo psáno Havex - auto Mladá Boleslav luxus!! Fakt jedním slovem se dá popsat jak to tam funguje, auta mají naleštěná a i bych jim odpustil kdyby nebyly, protože jsou u frekventované silnice a musí se tam hodně prášit. Přístup fakt profesionální. Jednal jsem konkrétně se slečnou Anetou Patíkovou a oporavdu naprostá spokojenost. Snažila se všechno zařídit, cokoliv jsem si řekl zařídila. Kupoval jsem tam OIII RS před týdnem, takže přímo čerstvá zkušenost. A od začátku co jsem jí kontaktoval ohledně auta, přes placení zálohy a potom protiúčet a odvezení již zmiňované Octávky. Takže HAVEX Mladá Boleslav TOP!!

 

A v těch Lovosicích nejmenoval se náhodou Spěváček?

Odkaz ke komentáři

Hoši programu Škoda plus nevěřte. A obracet se s něčím pak na škodovku nemá vůbec cenu. Několikrát jsem se dožadoval bodů v tom jejich programu a nic. Pomalu jelepší jít do AAA (mototechna) a vzít to jejich roční. Máte tam asi stejný záruky ´´kvality´´ jako v programu Škoda plus. Nevěřili by jste co všechno projde tim programem.

Odkaz ke komentáři

zdravím - tak v dubnu jsem koupil OIII 1,2 TSI 81kw - za 375.tis - r.v.2016 DUBEN ( takže rok stará - najeto 22tis ) - ve výbavě ambition plus - k tomu jsem ukecal tažné za 5,000,- + komplet zimní kola - sice 15´´ - 195/65 R15 polaris - taky za dalších 5,000,- a kompletní pojištění ALLRISK - povinne+havarijní za 5300,- - ale hlavně tam je záruka 5 let - takže do 2021 (rok už uplynul) - koupeno ve škoda auto OPAVA - jako roční vůz. Super jednání, domluva+předváděčka atd. Takže snad bude sloužit bez potíží, ne jako předchozí auto citroen C4 coupe a nebo hyundai I30 combi - oboje nové auta a co auto to problémy. :-)

 

Odkaz ke komentáři

Já jsem před 10-ti lety kupoval přes ŠkodaPlus auto v AutoStyl Trutnov a byl jsem s jednáním maximálně spokojen a dodnes koupě nelituji. Byl jsem seznámen se stavem auta od A do Z, zkušební jízda, prohlídka na zvedáku, diagnostika, auto čisté. Po půl roce ještě telefon jak jsem spokojen a jestli nemám nějaké problémy. Takže toto je profesionální přístup ! :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Já jsem před 10-ti lety kupoval přes ŠkodaPlus auto v AutoStyl Trutnov a byl jsem s jednáním maximálně spokojen a dodnes koupě nelituji. Byl jsem seznámen se stavem auta od A do Z, zkušební jízda, prohlídka na zvedáku, diagnostika, auto čisté. Po půl roce ještě telefon jak jsem spokojen a jestli nemám nějaké problémy. Takže toto je profesionální přístup ! :palec: :palec: :palec:

 

 

Jo tak to můžu potvrdit, vzhledem k tomu že jsem i v Autostyl Trutnov pracoval a i kupoval auto, ještě než jsem tam pracoval :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...