Přejít na obsah

Pokec o COLUMBUSu


Doporučené příspěvky

Zdravím všetkých,

mám superb 2009, dovezený zo SRN. Mám stiahnutých niekoľko FW od 3180 až po 5270, ale všade je písané, že sú o.i. pre HW 3T0035680A...H, ale nikde so nenašiel číslo bez písmena. Mám columbus s týmito parametrami:

Delivery part... 3T0035680 (žiadne písmeno)

HW... H11

SW... 1104

SV SW... C_EU_7.112_t1001

HW Veh... 0xC201

SW Veh... 0x442A3404

HW Main.. 00010002000501...

SW Main... /J1.4_P10

Bootloader Mai.. 00120314

HW Radio 0004

SW Radio EUR_CHN_140H

Bootloader Rad..A2CSWDNL0010001

HW DVD Deco.. 004(0x04)

SW DVD Dec... _S0_S7.0

HW DVD Driver.. A2CS3173871

SW DVD Driver.. VW1_C0_C.4.1

HMI XML.... 1.12.21.0c(EU)

Text File Vers... 07.12.2007

 

Vie niekto poradiť, ktorý FW je pre tento columbus vhodný?

 

Ešte môžem doplniť WIN: TMBAF73T899034892

 

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

No, doufam, ze do toho nekdo vnese trosku vice svetla, krom cenoveho rozdilu jsem jeste nasel, ze by mel byt rozdil ve FW, LED by mel byt 3T0, LCD naopak 1Z0, ale na foru briskoda zase rikaji, ze bohuzel byla nejaka mala casova perioda, kdyz i starsi LED dostaly novejsi 3T0 FW. Dalsi vec je ta, ze prodejci to ignoruji a pro dost z nich LCD~LED, coz prizpiva k dalsimu bordelu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dobrý deň,

 

chcel by som poprosiť o radu:

mám problém s Columbusom - z času na čas sa spravili cez displej farebné čiary - niečo ako čiarový kód, robilo to čím ďalej častejšie, ale od včera už displej nesvieti vôbec - teda je čierný resp. šedý. Zariadenie je inak plne funkčné - ide rádio, cd, reaguje na dotyk - len nesvieti displej. Treba ho hodiť do smeti? V čom môže byť problém?

Ďalujem.

Odkaz ke komentáři

těžko.Jinak dělám servis,když tak se ozvi- cosby@centrum.cz

 

zatiaľ veľmi pekne ďakujem za info cez mail, v tomto prípade sa budem musieť zamyslieť, či sa do tohto konkrétneho kusu ešte oplatí dávať peniaze, aj keď pri prípadne inom zakúpenom kuse tiež nemám istotu že bude fungovať navždy bez problémov

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Cau borci:) mám pár otázek ohledné Columba. V mé Octavii RS II FL (2011) mám Columbus již z výroby (jedná se o ten novější typ s LED displejem). Za prvé se chci zeptat, jak zjistím info o verzi FW + map? Zřejmě mám novější FW, které už neumožňuje zjištení verze pouhém podržením tlačítka SETUP. Zobrazí se pouze info o FM, AM ale 3 nabídka s informacemi o verzích již chybí. A s tím se pojí druhá otázka. Jak mohu aktualizovat FW + mapy? Doporučí mi někdo nějaký osvědčený postup, nebo mám raději do sersivu? Popřípadě jaké jsou cca ceny za oba úkony? Poslední otázka se týče couvací zadní kamery. Mám parkovací senzory propojené s Columbem (vepředu i vzadu), je možno nainstalova a propojit i parkovací kameru a Columbem? Popřípadě, kde se dá sehnat originální? Nechci ty čínské náhražky... Mockrát děkuji za odpovědi:)

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

 

včera jsem si koupil columbuse. Takto vypadá zezadu.

 

2014_03_31_00_17_23.jpg

 

Chtěl bych se zeptat, jak ho mám zapojit? Mám tam tyhle dva kabely:

 

2014_03_31_00_02_21.jpg

 

2014_03_31_00_03_18.jpg

 

Ten velký (jedničku) jsem zapojil do jedničky na columbusu. Dvojka předpokládám je FM anténa (předtím tam bylo Blues) ale na columbusu co vím tak FM je dvojka ALE vždyť to není kompatibilní, ten konektor na navigaci je větší. To tak padne na trojku, ale něco mi říká, že modrá barva bude GPS.

 

Tak moc poprosím o radu jak to pozapojovat a jakou redukci. Jestli teda bude potřeba.

 

 

Co bych se chtěl zeptat dále je, že jak jsem si tu navigaci vezl domů tak byla sice zapojená (kabelem) ale VYPNUTÁ. Ale celou cestu hučel větráček jako o život a po hodině už teplala i zepředu (displej), vzadu vařící. Tak jsem ji raději odmontoval a nechal tam zatím díru. Chtěl bych se zeptat, čím to může být. Proč se ta navigace tak zahřívá, když je vypnutá. Zhaslý displej. Prostě ani ťuk. Nic nemusí počítat, navigovat, prostě nic. A stejně se přehřeje.

 

Prosím moc o radu, čím to může být.

 

 

Poslední věc, na kterou se chci zeptat:

Nyní budu kupovat GPS anténu pod palubovku, ale ještě před tím by mě hrozně moc zajímalo, proč mám na střeše ploutev která jako by z oka vypadla GPS ploutvi. Auto je totiž kupované jako ojeté. Výbava je to nejnižší. Myslel jsem si, že ploutev se dává buď k navigaci, GSM II/III a nebo nezávislému topení ale ani jedno auto nemá.

 

2014_03_31_00_03_34.jpg

 

No a ještě navíc vzadu prut.

 

2014_03_31_00_03_48.jpg

 

No a ten jsem si myslel je na FM rádio ale k čemu pak ta ploutev?

Jsem i v kastlíku na navigaci hledal modrý drát, že by tam přeci jen ta GPSka byla, ale modrý drát tam není. Jen ty dva viz. víše.

 

 

Tak snad mi pomůžete rozlousknout těchhle pár oříšků.

Předem mockrát děkuji.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...