Přejít na obsah

Prosba - potřebuji foto: O III 1.8 TSI - zakončení výfuků pod zadním nárazníkem


jsys

Doporučené příspěvky

Prosím toho, kdo má tento vůz ve verzi 4x4 Combi, nejlépe ročník 2015 (dle TP Typ: 5E, Varianta: ACCJSBX1, Verze: NAD6AD6D9*), ale není podmínkou, jestli by mi mohl poskytnout fotografii zadní části vozu, trochu z podhledu, aby bylo vidět vyústění výfuků na obou stranách a plasty kolem. Jsem ve sporu se servisem, který mi předal auto po opravě v jiném stavu a tvrdí, že je to standard. Fakticky mám ještě DSG, ale to snad na výfuk nemá vliv. Děkuji předem za vstřícnost.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za fotky od MalejDoom i za upozornění od Bárty, že k definování výfuku parametr 1.8 TSI nestačí - upravil jsem na dotaz pro verzi 4x4 a očekávám s nadějí fotky od eReSek a případně dalších - možná že i ročník (2015) hraje roli(?).

Odkaz ke komentáři

Přidávám pár fotek mého vozu rv 12/2015, MR2016

Ze země se to blbě fotí, když nevím co mám fotit :wallbash:

 

 

Děkuji moc, co potřebuji vidět tam vidím (i když nahoře píšu, že chci zakončení výfuků a plasty kolem), měl jsem to jinak, prostě "nějak zakryté", že nebylo vidět trubky z tlumičů a vyvedené to bylo do plastů pod nárazníkem, podobně (jen trochu) jako u RS. Asi do dotazu nahoře ještě doplním specifikaci vozu podle TP.

 

Ještě mě zajímá (to jsem ale na fotkách nevyžadoval) - předpokládám, že máš původní výfuk z prvovýroby - je vcelku nebo dělený a spojený sponou?

 

Odkaz ke komentáři

Výfuk mám původní, zda je dělený či vcelku netuším. To je dotaz směřovaný na někoho, kdo je pod autem častěji. Já byl pod autem poprvé a ještě s mobilem :loool:

 

No, spojovací spona děleného výfuku je podle mého názoru vidět např. na 1. fotu (IMG_0659.jpg) "Marian 1.8 TSI dsg". Kdyby se Ti podařilo prohlédnout výfuk ve střední části vozu, třeba bys zjistil, jestli tam nějaká je nebo ne. Pro mne je to také dost důležitá informace, ale násilí si nedělej, země je ještě studená. :unsure:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím.  Mám takový menší problém. Mám Octavii 2 2.0tdi 103kw bmm PD s dpf a poslední dny si všímám lehkých vibrací za jízdy do kopce na 6.převodový stupěň cca v 80-100km/h. Není to nic hrozného, ale docela mě zajímá kde může být příčina. Auto je nepatrně hlučnější s vibracemi pod pedály. Moje první myšlenka byla jestli to třeba není převodovka, protože má najeto bez mála 290tkm. Předem děkuji za odpověď.
    • twl by me jeblo a zaroven zajimalo kolik by zachranilo PPF nastesti se to nedozvime
    • BUBUTECH, vedel by si dat vyrobit 2ks tych gumenych veci ? Mam vsetky suciastky ale tie stople co tu mas model sa uz nikde nedaju kupit a nemam nikoho co by mi to vytlacil na 3d tlaciarni. Dik za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...