Přejít na obsah

Rcd 330


Doporučené příspěvky

Jojo.To mi došlo proč tam bylo to spínané. Ale ten druhý živý co tam je zapojený nemám a funguje to normálně.

Jinak rádio to není špatné. Chybí funkce automatického ladění na lepší frekvenci,což nevadí, z 99% jezdím okolo komína a při mirrorlinku nehraje hudba z sd nebo rádio. Jinak max spokojenost.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Nazdar borci, také jsem zakoupil rádio RCD 330 Plus (6RD 035 187A)(výrobce Desay). Přehození rádia (Octavia II 2012, takže po FL) proběhlo v pohodě, pasovalo jak napájení, tak anténa - jen jsem musel použít anténní redukci Fakra konektor 2/1 a jiný rámeček. Spárování BT ryhlé, dobře se volá a protistrana spokojena s hovorem, takže vestavěný mikrofon asi dobrej s dobrou citlivostí. Rádio/ladění je celkem dobré a ukazuje názvy stanic. Dysplej ukazuje i venkovní teplotu, což mám radost. Co mě ale nepotěšilo, to je celková kvalita zvuku, je to takové plechovější... Původní rádio Swing bylo radost poslouchat, prostě dokonalý zvuk jak spodek, střed a výšky ! Asi to je tím, že rádio Swing má v nastavení zvuku ještě Loudness, což sakra pomůže ve výsledné zvukové barvě. U 330 mám bass naplno a zvuk (myslím podání basů) je takové ošizené, střed a výšky pěkné. Zkoušel jsem pustit ve 330 testovací zvuk a např. 25, 31,5, 40, 50 Hz až po 12.5 kHz, jako rádio to dalo celkem slušně, ale výsledný poslech Mp3 (nějaké skladby) je to jakýsi neůplné, prostě chybí spodek ... Škoda, že menu rádia je pouze v AN, nebo čína, mohla by se někde stáhnout čeština, ale netuším kde-asi neexistuje... Další věc, která mě zaráží je ta, že když poslouchám USB Mp3 - vypnu zapalování a po znovu zapnutí (po pár minutách), tak Mp3 začne hrát opět od začátku playlistu. U jiných rádií začne Mp3 hrát z místa, kde se vypnulo rádio. Nepřišel jsem na to, kde se to nastavuje, asi nikde... Rád bych do budoucna napojil zadní kameru, ale mám pocit, že budu muset pomocí diagnostiky něco nastavit, protože při zařazení zpátečky 330 (display) nic neukazuje, asi auto o rádiu neví. No musím někde sehnat nějaké informace o tomhle rádiu ... Jestli někdo máte zkušenosti s rádiem, tak napište. Díky předem.

RCD330.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zdarec, koupil jsem to od borca přes inzerát. Na rádio nebylo potřeba ani PIN, ani nějaká ochrana. Prostě jsem nasadil rádio místo starého rádia Swing a je to. Jediné co bylo potřeba, tak napájecí konektor (redukce) MOST, protože Škoda Yeti to má jinak. To mi borec poslal taky, takže jsem nemusel nic shánět. Anténní vstup je stejný, tzn. dvojfakra konektor.  Je to lepší jak RCD 330 a to rozhodně ! Je to v češtině, ukládání stanic s názvem stanice, automatické přelaďování silnějších stanic (AF) to RCD 330nemá ! A hlavně dokonalý zvuk. 330 byla zvukově strašná...  Díval jsem se před chvílí na Sbazar a borec ho tam prodává za 5.000,-  pod názvem MIB2  . Já jsem ho koupil za 9.000,-   Ale pozor, slyšel jsem, že rádií je více druhů, mám na mysli verzi SW a tam u některých je ta ochrana. Moje číslo zařízení je 5L0035200A.  Je nutné se domluvit s borcem od kterého kupuješ rádio, prostě zjistit veškeré informace s kompatibilitou jiných vozů....

Odkaz ke komentáři

Navigace není, tohle je Bolero Yeti, To by musel být Columbus - vypadá úplě stejně, jen má ještě jeden slot na SD kartu pro mapy a místo tlačítka MUTE je tlačítko NAV. To já naštěstí nepotřebuji, mám zakoupený Sygic. Ale i tak se dá rádio propojit přes USB s telefonem (MirrorLink).  Jinak rádio má vestavěný BT, takže spárováni s telefonem proběhne okamžitě a funkčnost HF je v pořádku. Nemusí se kupovat zvlášť BT jednotka !  Jen u tohodle Bolera je mikrofon zvlášť, tzn. kabel s mikrofonem se má navést sloupkem do stropní lampičky (v lampičce už je připraven otvor na mikrofon). To ale zase taková hrůza není, je to za pár minut navedené. Někdo si mikrofon nedává přímo do lampičky, ale nechá ho vystrčený jen někde u rádia třeba za volantem, nebo pověšený na sloupku (Airback).

Odkaz ke komentáři

No já se ptám protože 9 tis jen za rádio je docela mazec. Za ty peníze se nechá sehnat i Columbus.  Já s tou 330 byl nadmíru spokojený. Předtím jsem tam měl nějaké aftermarket Alpine,celkem špička, hrálo fakt dobře, předtím jeste bylo v Passatu,tam byly i lepší repro, hrálo to skvěle,mezi ním a rcd v OII jsem moc rozdíl nepoznal. Za ty prachy fakt super. No teď tam mám android, nehraje tak dobře, nicméně nejsu audiofil,tak pořád převažuje ta navigace. Ale na tu rcd 330 nedám dopustit. Hf naprosto dokonalé.Kdyby někdo chtěl asi bych ho prodal...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

"Jediné co bylo potřeba, tak napájecí konektor (redukce) MOST, protože Škoda Yeti to má jinak."
Ahoj, tak takovou redukci asi také potřebuji,  ... pořídil jsem si do Yetiho SWING a zjistil, že mi tam nepasuje konektor. V autě mám stejný konektor jako mají O2 ( můj Yeti je MR2016, vyroben 6/2015). Nemáš na toho maníka kontakt, že bych zkusil vypátrat, kde takovou redukci sehnal?

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Borci poradí někdo ? Musel jsem koupit další Octavku 2 FL 2012, (prostě do mě vletěl kamion a totálka...) Tato druhá Octávka už má zadní senzory. Autorádio jsem zachránil a vložil do nového auta. Rádio funkční, MV také, ale jak zařadím zpátečku, tak display nezobrazuje žádné informace o couvání (čárky). Tak jsem tam dal nazpět Swing a tam to frčí ...  Poradí někdo ? Předem díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...