Přejít na obsah

Sedačky O1 tour


Doporučené příspěvky

Martin jsem prostě takový hnidopich a když jsou na ty šrouby nějaké utahovací momenty,tak jsem je chtěl vedět.Ještě jsem nic neměnil,proto se nejdřív ptám.Já vím,že utáhnout s citem ale když vím utahovací moment "dušička má klid":biggrin: A ano je to ten prostřední bezpečnostní pas!Sedačka je vyndaná mám ji opřenou tak jak je v autě,ale ten pas nejde ani o trochu vytahnout ven,jen  jakoby o něco zaráží.Sundal jsem tu krytku,a vidím jen ten naviják.Tak myslíš,že když sedačku namontuju do auta a zacvaknu,tak by to mělo být O.K.Ten pas je totiž hodně zajetý dovnitř,takže já ho ani nedokážu dole přišroubovat,páč my tam nedosáhne.

Odkaz ke komentáři

Dej to operadlo do stejne polohy, jako by tomu bylo v aute. Ten pas ma pojistku a pokud je operadlo v jine poloze, nez jak je tomu v aute, tak se automaticky zacvakne.

Pred 2 roky jsem menil pasy ve S120, kde nebyly zatahovaci a kdyz jsem mel pasy v ruce, tak jsem je taky nemohl vymotat, ale jak jsem je namontoval a usadily se ve spravne poloze, tak se odcvakla pojistka a pasy sly normalne vytahnout ?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Chlapci ještě prosím takový technický dotaz.Nevím jestli to tak má být nebo je někde chyba,ale dřív jsem si toho nevšimnul.Po montáži těch sedaček,když se kouknu na loketní opěrku,tak je opřená o sedadlo řidiče a k sedadlu spolujezdce mám tak cca 2-3 cm mezeru.Proto se ptám,jestli nemá být uprostřed mezi sedadly nebo je tohle normální???No sedačky jsem snad blbě namontovovat nemoch ne,když jsou v těch kolejnicích a vše sedí jak má.Dal bych foto,ale tam to není vůbec poznat.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zeptám se tady až nezakládal nový tema octavia 1 dával sem polosporty z golfa vše vpoho nebyl žádný problém. Až od soboty co sem auto vysával tak se sedačkou u spolujezdce neda jezdit pohne se kousek a potom se zasekne a nejde s ní hýbat nikde nic nevysí když ji prizvednu tak s ní jezdit jde. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...