Přejít na obsah

10.OCTAVIA SRAZ 2018 - ŽAMBERK


Doporučené příspěvky

  • vittorio pinned this topic
  • o měsíc později...

Tak to je velká škoda, byl jsem na srazu jen 3x , ale vždy to mělo neopakovatelnou atmosféru. Ale na druhou stranu chápu, že dát to dokupy organizačně, je docela velká fuška :palec:  Smekám klobouk dolů Viktorovi, jeho rodině a všem, kteří se na srazu podílejí. Takže se budu těšit na 10. poslední sraz v tomto stylu v Žamberku...:palec:

Upraveno uživatelem twe2000
Odkaz ke komentáři

chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří dorazili - i přes nepříznivé počasí - na 10. sraz do Žamberka. Letos jsem měl ten pocit, že to bylo trochu víc o lidských setkáních, větším počtu hovorů mezi členy a kamarády, ale hlavně o velmi dobré partě.

Velký dík patří rovněž Viktorovi a celé jeho rodině, kteří se neúnavně věnují přípravě i bezproblémovému chodu takovéto akce. A samozřejmě velký dík patří i lidem více méně neviditelným, kteří trochu skryti a v ústranní, organizují různé další pomocné činnosti, připravují a vymýšlejí soutěže, otázky do kvízu a další věci. A nelze taky nepoděkovat sponzorům, kteří sraz podporují nejrůznějšími dary, cenami i přítomností.

Za moji maličkost fakt velké DĚKUJU a doufám, že toto NEBYL poslední sraz a že se podaří najít takový vhodný formát, který bude pro všechny strany přijatelný a nebude časově stát pouze na malém počtu lidí přípravného týmu.

Odkaz ke komentáři

Taky bych chtěl poděkovat Viktorovi a celému jeho  organizačnímu týmu za 10. OCTAVIA SRAZ. Taky bych byl pro, aby tento Žamberk nebyl poslední. Prostě a jednoduše, bez Viktora a spol. by to už nebylo ono....     přikládám odkazy na nějaké fotky ze srazu   

https://uloz.to/!eyhkTlbClkcu/10-oc-sraz-2018-rar

https://uloz.to/!LSEPiRHn5zmC/zlutasci-2018-rar

heslo pro oba soubory je:  zamberk

Upraveno uživatelem twe2000
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

https://www.octaviaclub.cz/clanky/novinky-octaviaclubu-11-2018-1250.html

Citovat

Poslední novinkou je očekávaný termín 11.Octavia Srazu. Slíbili jsme, že se zamyslíme, jak po deseti úspěšných letech pokračovat dál, abychom akci podobné velikosti a charakteru zvládli i v budoucnu. Dali jsme si tedy o něco delší pauzu a proto se bude konat 11.Octavia Sraz v roce 2020 a sice v termínu 5.-7.6.2020. Pro sraz už máme zamluvený oblíbený kemp v Žamberku, ale stále se poohlížíme po dalších možnostech.

V roce 2019 však uspořádáme 2-3 jednodenní menší srazy ve zcela jiném formátu a také uvažujeme o obnovení orientačního závodu, který se jel jednou kolem Ještědu a několikrát v rámci Aktivně-relaxačního srazu na Pálavě. O všem se samozřejmě včas dočtete na stránkách OctaviaClubu.

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
    • Příběh "Jak mi globální oteplování zachránilo auto". Protože bylo teplo, tak už jsem samozřejmě jezdil a měl jsem auto 3 týdny na dvoře... když nehlásí nějaky mordor nebo krupobití, tak to mám radši po ruce, když ta garáž není u bytu ... No, a jak ted hlasili a pripadny snezeni, tak jsem auto predminulou sobotu umyl a měl v plánu ho schovat ... přijedu ke garáži, otevřu a tam tohle překvápko ze stropu ... jakože, nevím, kdo při mě stál, ale fakt štěstí :-) Tak jsem zase odjel na dvorek, sníh nesníh ... lepší než mít na autě tohle... některý kousky byly silný tak 2 palce ... No a budu mít teda jinou garáž...
×
×
  • Vytvořit...