Přejít na obsah

Rozměry kol Octavia III Scout


Doporučené příspěvky

A zjistím někde, jaké rozměry kol a ráfků pro Octavie III jsou nebo byly od začátku výroby výrobcem povoleny? Takový souhrn nějaký? Protože např. 7,5Jx18" ET43 jsem dnes nikde nedohledal a přitom vím, že taková kola existují a na Octavie III se údajně osazovala. Děkuji

Odkaz ke komentáři

Kolo Braga mi to nabízí pouze na Karoq, nikoli na Scouta, ale mám kola Pictoris 7,5Jx18" ET43 a nějak je né a né dohledat v příslušenství s tímto ET. Všude je jen ET51. Pokud bych je našel, že se dávaly tyto kola na Oct. III, chtěl bych začít řešit, jak nechat rozměr ET těchto kol (ET43) nechat zapsat do TP jako originální možný rozměr kola. Jedná se o originál kola Škoda. Bohužel ale, ET43 v TP u kol 7,5Jx18" jako možnost nemám.  A zjišťuji, že každý má v TP jiné alternativní rozměry ráfků :-(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj mám podobný problém shaním kola na zimu a potýkám se s vicero problémy OA3 combi RS TDI -2016/06, 

V techničáku mám pneu 225/45 R14 91W  takové pneu v Zimní verzi neexistují, četl jsem že můžeš jit o 1 rychlostní index dolu, ALE musíš mi v autě na viditelném místě u předního okna nějakou karticku :D dost usměvné v dnešní době... Ale nějak dle paragrafu a zákonu o provozu na pozemních komunikacích jsem to zatím nedohledal ( zima klepe na dveře). Ale zřejmě z tohodle rozměru upustím nýbrž , zase z toho co jsme se dočetl, tak řetězy jdou nahodit pouze na pneu205/50 R17.

teď další perlička Ani za zlaté prase nemužu sehnat disk, který mám v techničáku zapsaný : 6J17 ET45 NEBO ET48 ( RESPEKTIVĚ SE HLAVNĚ JEDNÁ O ŠÍRKU TOHO DUISKU 6J)

Plný internet nabidek 6,5J , 7,0J..

Má s tím někdo zkušenost ???? 

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

 

kartičku za oknem mít nemusíš v případě, že máš v infotainmentu nastaveno rychlostní varování, které odpovídá rychlostnímu indexu pneumatiky. Alespoň takhle mi to někdo vysvětloval. Jinak 6Jx17 nebo 6Jx16 mám v TP uvedeno taktéž. To tam škodovka dala asi nějak záměrně, ale pokud to sebou nese problém, je potřeba tedy zřejmě typový list - STK - odbor dopravy na MÚ a nechat si zapsat jiný rozměr ráfku.

Škodovka prý psávala do TP rozměrů daleko více, myslím tím alternativních rozměrů, ale MD ČR jí to prý snad nějak zkrouhlo, proto se píše jen část už a zbytek jak jsem psal výše.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...