Přejít na obsah

blbne dálkové ovládání


Dexter 1.8T

Doporučené příspěvky

Zdravím, už si nevím rady tak to zkusím tady. Měl jsem dva orig. klíče takové ty dvoutlačítka. S jedním jsem se kdysi vykoupal tak mě nebylo divný že asi za dva roky potom začal blbnout, tak jsem začal používat druhý a ten za nějaký čas taky začal blbnout. Občas to šlo občas ne, zkrátila se vzdálenost dosahu a nakonec to přestalo fungovat úplně. Vyměnil jsem baterku a stejně to nešlo. Ani spárovat přes diagnostiku to nešlo ani klasika jeden klíč v zapalování jeden ve dveřích. Tak jsem tedy koupil nový vystřelovák za litr a ten asi po měsíci zase začal blbnout občas jde občas ne. Já už to fakt nechápu. Diagnostika bez chyby, jen PZ zámek občas nezamkne/neodemkne a píše to nesmyslný signál ale to už trvá roky (už jsem ho měnil za použitý orig a po půl roce znova blbne). Jediný co mě napadá že u řidiče taky odešel zámek tak jsem koupil čínu ale funguje, neblbne ani hláška žádná. Tak už nevím po čem jít... 

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mikrospínač v zámku nebo studený spoj na tišťáku zámku. Měl jsem stejný problém. Myslim si že nejvíc tomu vadí zámek řidičových dveří. Těžko říct co z toho bude tvůj problém ale na tohle bych se zaměřil jako první.

popřípadě kabeláž v husím krku do dveří. Nic víc mě nenapadá

Upraveno uživatelem hobča
Nedočetl jsem celý dotaz
Odkaz ke komentáři

koupil jsem nový orig. LP zámek a stejně mě blba ta dálka dál, tak jsem vyměnil baterky v ní a fungovala asi týden a zase začala blbnout, tak jsem opět vyměnil baterku a zase funguje asi týden už, ale párkrát to zase zablbo už. Hodim to ze skály....

Kabely v LP dveří jsem už měnil, ale asi radši všechny zkontroluju. Ten ZP zámek který občas nezamkne/neodemkne přeci nemůže takhle rušit dálku ne?

Odkaz ke komentáři

smažou se tím že přizpůsobíš "nové" aspoň myslím. určitě se tu najde někdo kdo ví jak to přesně je. mě to dělal kamarád  už si nevzpomínám jak to přesně dělal.

tohle jsem na šel na googlu: Do r.v. 2003 - Funkci "Přizpůsobení" v kanálu 1 zadejte jako novou hodnotu počet klíčků, které chcete naprogramovat. Zadejte testování nové hodnoty a uložení nové hodnoty. Od okamžiku uložení nové hodnoty máte 15 vteřin na to, abyste stiskli libovolné tlačítko na všech dálkových ovládáních, která se mají naprogramovat.

Copyright © Motorkari.cz

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...