Přejít na obsah

Sklopná zrcátka


Doporučené příspěvky

Ahoj, hledám pomoc. Rozhodl jsme se vyměnit zrcátka z obyčejných za elektricky sklopná. Bylo nutné vyměnit i dveřní jednotky. Původní 5Q4959393b/392b za 5Q4959593/592. Zrcátka se sklapí, ale problém je s nastavovaním skel. Levé má přehozenou prava/levá. Pravé má přehozené vše. Když vrátím původní jednotky tak zrcátka chodí správně. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Děkuji za každou radu. 

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

11 drátů. Mají i osvětlení. Jinak osvětlení lze dodělat i do stávajících zrcátek. Z vnitřní strany je naznačena díra na světlo i na šroubek. Stačí vyříznout, vložit světlo a zapojit dráty. Ale pozor. Jednotka 5Q4959393b/392b nepodporuje osvětlení nástupu, respektive na ní nejsou piny pro jeho připojení. 

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Schéma bohužel teď u sebe nemám. Ale víceméně není potřeba. Kabel ze zrcátka vede přímo do jednotky. Takže nic není navíc potřeba. Starý konektor se vytáhne z jednotky a vloží se nový. Ale jednotky budou jiné. U těch původních nejsou protipiny pro nové dráty. Při použití jiných jednotek budou pravděpodobně zrcátka fungovat, ale koduje se i rádio. Ovladač se nutně měnit nemusí, ovšem sklápění bude fungovat pouze při zamčení. Konektor je stejný. 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zdravím, 

chtěl bych vás poprosit o radu. Dodělával jsem na svém autě (MR2016) elektricky sklápěná zrcátka, což obnášelo, výměnu zrcátek, dveřních jednotek (5Q4959593E + 5Q4959592E) + ovladače na zrcátka. A objevili se mi dva problémy:

 

1. Po dokódovaní automatického sklápění zrcátek se zrcátka sklápí sekaně, odklopení funguje normálně...zvláštní je, že pokud zrcátka sklopím pomocí ovladače, tak se sklápí normálně. Setkal se někdo s tímto problémem? 

 

2. Po výměně dveřních jednotek v předních dveří mám problém se stahováním oken. Po zamknutí auta (během jízdy nebo na parkovišti) nelze přední okna ovládat, pokud auto odemknu, okna ovládat jdou. Opět bych prosil o radu popřípadě někoho, kdo by my s tím v rámci Moravskoslezského kraje dokázal pomoci.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...