Přejít na obsah

E220d - stribrnak 2


Doporučené příspěvky

U me je ten rozptyl dost velky. Kdyz jedu plynule, nejsou kolony atp, tak ten 1tis km co mam domu mam se spotrebou malicko nad 6l s tim ze prumer byva okolo 115km/h a to s tim, ze na autobahnu nejdu pres 170km/h. Kdyz jsem jel ted, tak sem na to slapal o dost vic a mel sem okolo 7,5.

Na cestu do prace a z prace jezdim okolo 7-10ti litru - ale to je bud popojizdeni v kolone, nebo brzda plyn pri motani provozem. Vcera z Vysociny na Vinicni do Brna v casovem presu za 10,5 ale to byla 70km kombinace pila na okreskach (mam podezreni, ze jdou pomerne rychle uvarit brzdy), 50 ve vesnickach a pak ranni spicka pres Brno.

No a na popojizdeni na vylety a se psama jezdim se spotrebou neco malo pres 5l.

Takze to shrnu - jezdim mezi 5 a 14l/100 :-) Od prezuti na letni mam najeto kousek pres 2tis a s kombinaci vsech zminenych cest a stylu jizdy mam prumernou presne 7.

 

Odkaz ke komentáři
2 hours ago, TomasB said:

Ta druhá průměrka, tak to je hezké :biggrin: Myslím tu rychlost.

To musíme někdy porovnat.

Na porovnani - co od toho ocekavas? Budes mit o vic nez 100kw vetsi vykon ve 4kolce...a ja jsem navic zodpovedny otec od rodiny, kterej vozi vetsinou prcka.  Jinak doufam, ze ti daji jine pneu nez mam z vyroby ja - zatim sem z tech hankooku slusne receno docela dost zklamany.

Jo a maximalka z kopce 246 :-D

Odkaz ke komentáři

No porovnání jsem myslel 2,0 versus 3,0 ohledně spotřeba na stejnou rychlost.Stejná trať, stejná rychlost. Ideálně jet za sebou, tempomat a nechat chvíli a vzít průměr(ten jak to dělá po 2 minutách). Předpokládám že v nižších rychlostech to bude ve prospěch 2,0 a naopak.  Bylo by to docela zajímavé. Nevím, jestli má ten tvůj motor taky tu novou úpravu povrchu, nebo to má jen ten nový šestiválec, to by bylo taky zajímavé vidět reálný rozdíl bez úpravy a s úpravou povrchu.

Odkaz ke komentáři

Jako duchodce travim spoustu casu v aute na ceste mezi Lidlem, Aldi a podobnymi markety, abych zvladl pokryt vsechny slevove akce, takze uz se stribrnakem mame prvnich 10tis na hrbu. No a protoze jsem typickej nerudnej a agresivni duchodce, kterej pospicha at to stihne a nesleduje dopravni znaceni, tak se spotreba ani neblizi papirove 4,9... a jsem na cca 7,3. Navic to obcas drnca a nema to ani popelnicek, takze se mnou kamaradi nechteji moc jezdit.

Ale ma to i vyhody - staci otevrit strechu, osolit Johnyho Cashe v radiu a holcicky uz se radi do fronty, aby je deda svezl do cukrarny.

 

Odkaz ke komentáři

V Lidlu je fronta, tak muzu reagovat..Diky vsem, dmu se pychou nad tim co jsem vytvoril - v ramci toho co mi dovoli kombinace kardiostimulatoru a svedskych kapek.

Asi zmenim stribrnakovi jmeno na ultimate lidl wagen.

Udelali jste mi radost kluci ;-)

 

p.s. na fotce muj typicky modus operandi

AF9E693C-737B-4827-8257-09A3CE1F7A64.jpeg

Odkaz ke komentáři

Mezonku, ty mě mučíš! Ale už zbejvaj snad necelé 2 měsíce.

Romane, stříbrnou nějak nemusím. Líbí se mi taková ta matná stříbrná, ale za tu byl jednak příplatek asi kilo a za další, kdyby se něco stalo, tak prej je velmi těžké tu barvu trefit a dobře nalakovat. Tak jsem do ní nešel. Podobně se mi líbil ten vnitřní dekor černá + linky, ale tam to bylo + cca 30 tis. jen za část na palubovce, a to jsem si taky říkal, že to je prostě už nesmysl. Jsem se spokojil s příplatkem 7.400 bez DPH za ten tmavý lesklý jasan, který se mi taky líbí. 

Odkaz ke komentáři

Diky chlapi.

Ohledne barvy - Ferrari musi byt cervene, jaguar zeleny a mercedes stribrny - pres to nejede vlak :-) Navic presne jak pise Roman - stribrne auto vypada nejlip spinave - po zkusenostech s tmavym lakem uz nechci jinak.

Jirko - ten interier byla nutnost. Vzdycky se mi libila cognac barva kuze co dava Aston a tohle je relativne podobne. Castecne i kvuli tomu jsem bral ten AMG packet. Sice to zvedlo cenu o nejakych 5k eur, ale proste to za to stalo a nemenil bych. Fakt se v tom interieru citim dobre.

Odkaz ke komentáři

Já šel teda také do hnědé barvy, ale raději tmavší, kvůli špinění. Příplatek nějakých 44 tis bez DPH. Jinak tu modrou jsem zvolil po dlouhém váhání. Chtěl bych ji světlejší, ale ono u MB není moc na výběr. Původně jsem chtěl tu hnědou barvu, ale ta skončila s modelovým rokem 2018, takže smůla. Pak jsem si říkal OK, tak tu zelenou. Ta ovšem také vypadla ve 2018 z výběru. Tak byla volba červená nebo modrá. Červená mi příšla moc extravagantní, tak jsem šel do usedlé modré. Ta bude asi nejhezčí na sluníčku, kdy zesvětlá. Čím víc světla, tím je ta barva světlejší a jak ubývá světlo, tak přechází do černé. Je taková perleťová, má v sobě hvězdičky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...