Přejít na obsah

Voda v interieru


SpiderM

Doporučené příspěvky

Navzdory počasí jsem lehce pokročil - rozebral jsem levý tapec kufru (mmch pěkný porod, cca třetina info z dílenského manu byla v reálu jinak, především bočnice jde demontovat až jako poslední po demontu okolních dílů vč. prahu...). Sundal jsem i horní kryt - přístup ke stropnici.

Na sloupku D dole je vidět cestička od vody, na 90% tedy do něj shora teče skrz pant pátých dveří (zmiňoval někdo ve foru jako známou bolest kombíku) a vytéká do kufru (akorát jak se dostane do kapsy, když je tam hrázka? Ještě jiný zdroj netěsnosti?). Takže až to bude možné zatmelím dle doporučení z fora okraj okénka pantu (+ asi pojistím ještě spáry v kapse jen tak naslepo). Zatím musím nechat tapec rozbordelenej, ale ničemu to nevadí krom estetiky.

Nahlédl jsem zezadu pod stropnici a nic nesvědčí tomu, že by teklo hagusem nebo anténou (zjistil jsem, že pokud by teklo hagusem tak by to bylo rovnou do kabiny/stropnice, od hagusu se nemá voda jak dostat do sloupku D).

Jinak nastal problém u nového koberce (původní zelená plíseň) - nabízejí použité na Octavia 1 kombi, ale jiný tvar (jen podélně rovný a sololit 2x dělený, já mám vzadu takové výběžky za podběhy a sololit lomený jen před rezervou) a taky jinou šíři (užší). Nevím co teda mám za provedení. Tak asi budu muset oprášit původní variantu koberec do sava a nový sololit.

 

Odkaz ke komentáři

Kamarádovi jsem to takto opravoval u Fabie Combi. Stačilo tu spéru nově přetmelit. Ohledně toho koberce si myslím, že ten užší a dvojím lomením je do modelu s dvojitou podlahou kufru. Pokud si to dobře pamatuji (je to už 18 let co jí nemám), tak jsem právě při dvojité podlaze ty boky měl bez koberce.

Odkaz ke komentáři

HONZAV1 - jojo, už mi to docvaklo taky, že to je to vrchní patro z dvojité podlahy...

Patrik77 - jsem z Chrudimi. Měl bys tip kde přijít levně ke slušnému spodnímu koberci/podlaze? Zatím tu plesnivou mám ve sklepě a uvažuju o její rekonstrukci...

Upraveno uživatelem borlan
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...