Přejít na obsah

Maxidot


Guest Mr.Cement

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, mam dotaz. V me Octavii II rv 2005 1.9 mam budiky s malym displayem (polovicnim), chtel bych si tam nechat dat takovy ten velky graficky, je to vubec mozne? Bude fungovat, mam pocit ze je to MaxiDot 2 ale nejsem si jisty.

 

Predem moc dekuji za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

nezvladnes je potreba nakodovat hodne veci, doporucuju sverit klubovym elektrikarum tobe nejbliz Vasa a Cosby. Ceny jsou vysoke pac je to nedostatkove zbozi, a budes potrebovat PIN auta, vzhledem k tomu ze mas 2005 tak to ho jeste davali k autu na nahradni klice do takoveho toho plastoveho pasku, pozdeji prestali davat.

Odkaz ke komentáři

Tak v tom případě je otázkou jestli by nebylo lepší vyměnit to za face RS budíky? Protože předpokládám že pak by na MF FL volantu měl fungovat i pravý roller na maxidot ne? (Volant ještě nemám ale plánuju ho) Otázkou je co je vysoká cena, ale nad 5tis do toho nepůjdu byť se mi to líbí.

Odkaz ke komentáři

rozchodil je už jeden, ale jen díky tomu, že je to auto 8/2008, kde už je immo jako ve FL, takže to šlo ve škodovce přehodit a vše funguje, jak má.

 

Aby do straších OII šly budíky z FL, bylo by potřeba sadu klíčů fazit, motorovkou jednotku fazit a někoho, kdo udělá sladění imma - což jde jen online, takže zatím to jen tak nikdo neudělá

Odkaz ke komentáři

A ako je to s výmenou normálnych budíkov za maxidot u faceliftu? Je to realizovateľné? VAS s online prístupom by bol k dispozícii. Dá sa to spraviť tak isto, ako keď sa mení rovnaký typ budíkov za nový kus cez položku "Výměna sdružených přístrojů"? Pri takejto výmene som už bol, bolo to bez problémov. Neviem ale, ako sa to bude správať a či sa to nejak nezablokuje, keď pôvodné budíky sú s obyčajným PP, a nové by boli s maxidotom...

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
  • o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Kluci,měl bych dotaz ohledně maxidotu. Mám 1,9TDi a mám nabídku na RS maxidot,to jsem se dočetl,že by pasovat měl,že? a to hlavní. Auto je r.v. 2005, bude pasovat maxidot i jiného data výroby,řekněme třeba 2007-2008 před FL samozřejmě:) moc díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Kluci nevíte co se mi to děje s maxidotem mám 1.9 r.v. 2006 a tak od června, když sednu do auta a chci někam jed tak pulka display se mi ruzně hejbá a skáže a pak zase druha strana se rozpadá tak po hodce jízdy se to stabilizuje na normalní vzhled nebo mi tam občas ješte bliká nějaká ta čárka navíc, má stím někdo nějaký skušenosti co stím muže být. díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...