Přejít na obsah

Piráti silnic


Guest Noac

Rychlost  

329 hlasů

  1. 1. Dodržujete rychlost na silnicích???

    • Pokaždé
      28
    • Nikdy
      28
    • Jak kdy
      276

  • Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...
  • o měsíc později...
  • o 10 měsíců později...
Guest dawcazvoncak

Zdravim lidi.. Chci si na octavii dat svitici,, modre,, ventilky.. Chtel bych sa optat.. Za toto asi policajti zastavuji, ze? :-D

P.S. Nesnasam auta pred sebou, ktere tahnou 50km!! A nejvic ma rozhodi taxikar, ktery sa ke me dotahne.. Pak je z toho Need for Speed :-D :-D

Odkaz ke komentáři

Nesnášet je můžeš ale ve městě to kvůli tobě nikdo nepožene 90kmh... Ono v tom městě máš povoleno 50kmh a sám už jsem se jednou vybodoval a to na fotkách 57-65kmh (město) takže chápu, že se to lidi snaží držet.

 

Taxikáři jsou kapitola sama pro sebe, všeobecně jsou to prasata, člověk by řekl, že tím jak jsou pořád na silnici tak budou skvělí řidiči ale opak je pravdou. Kolikrát ho víc nasereš když s ním závodit nebudeš :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Podělim se tu o zážitky z cest. Nejvíc idiotů jezdí v BMW, neblikaj a dvojitá je pro smích, Meďáci se zatmavenejma oknama a nakonec, bohužel Ocťáci. Když jedu Kerskem (tou dlouhou střekou do Sadský) tak magoři ve feldách to tam hulí ostošest, většinou je to souboj 55kW vs 55kW :D Jinak kdo pirátí nejvíc... Asi ženský ve 4x4. Neni vidět, jede jako $#!*% a na rovince schválně přidá. Jen někde sehnat ochrannej rám, dám jim vizitku jak hezky jezdí.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem se popasoval s taxikarema po svem,kdo to zna na evropske nahore,jak je sjezd na Kladno,urcite vam tam uz taky delali mysky z levyho na posledni chvili doprava,dosla mi trpelivost a zacal jsem s nema drzet krok,proste na urovni mojeho auta pridam a pekne jsem jich par vytahl az k Sestce,jsou pekne nasrany a ja uplne blazeny,asi si to uz o mne rekli,pac od te doby co co se jich par muselo tocit u sestky,uz zadna myska nebyla.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Silnice 611, pošušňáníčko. Na kilometr 2x sváteční řidič a 1x d*bil. Každý víkendík jako kdyby zazvonil zvoneček a hurá na silnice.

Chudák holka to někdy nevydejchá. Kersko - ta dlouhá rovinka u a před Ohio (Ohájem) restaurací v lese, to je ráj blbečků.

Točit 5tis jen protože se nechce nechat předjet Laurou. :pest:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Jo máš recht .. už to chápu .. pokud v obci zajede autobus do zastávky tak musíš zastavit nebo aspon zpomalit tak aby jsi neohrozil ty co se z autobusu vyhrnou .. ale nerozumím proč to neplatí když zastaví u okraje vozovky :D .. ale to jejdno tohle bylo mimo obec .. :) Nevím proč mám zafixováno že se autobus objíždět nesmí :)
ale stejně to byl dobytek jsem brzdil jak divej aby jsme se vyhnuli :)

(1) Za vozidlem hromadné dopravy osob, které zastavilo v obci v zastávce bez nástupního ostrůvku nebo bez nástupiště na zvýšeném tramvajovém pásu, musí řidič jiného vozidla zastavit vozidlo; je-li v zastávce více vozidel hromadné dopravy osob, musí zastavit za druhým z nich. V jízdě smí pokračovat teprve tehdy, neohrozí-li již cestující, kteří nastupují nebo vystupují. To neplatí, zastaví-li autobus nebo trolejbus u okraje vozovky.

 

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...