Přejít na obsah

HEX CAN Kabel


kubajs

Doporučené příspěvky

Zdarec chlapi, měl bych na Vás takovej menší dotaz. Koupil jsem si kabel na diagnostiku, mám OI r.v.98 . Program mám VAG-COM 304IHR a vše mi chodí,vypisování chyb,základní nastavení,prostě všechno jak má ale jen do chvíle než nastartuju. Bohužel to dělá jen u té mé mrchy. Zkoušel jsem to na 2 feliciich(1.3 a 1.6) a tam to v po vyhodí dotaz jestli je vůbec jednotka v autě namontovaná. Zítra budu zkoušet na pantátově oktě tak uvidím jestli to dělá jen ta má nebo to chodí jen s filckama. Nevíte popřípadně čím by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři

Zdravim mam mensi problemek,mam klon HEX CAN,fungoval mi normalne na VCSD 10.6.4. kde slo normal i kodovani,pak mi ale prestal jit,tak jsem ho opravil,podle navodu,ale od ty doby mi funguje jenom na VCSD 908.1 coz by mi nevadilo,ale nemuzu tam kodovat,jelikoz mi to pise,ze to lze pouze s originalnim kabelem.... Muzete mi poradit jak zase rozchodit nejak to kodovani??

 

Dik Pavel

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

panove nevite nekdo co s tim. Koupil jsem klon z DHgate, nainstalovano pres virtual na windows 8. cte to chyby . vsechno OK ale kdyz chci nakodovat corner light nebo coming home tak se hodnota ulozi ale nefunguje.

 

nový kod

89000E030004140043110D000000000000097F075C000008000000000000

servis mam take vyplnen

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Guest richardx

Ahoj. Dá se přes HEX-CAN zjistit, jestli bylo manipulováno tachometrem? Nejde mi o skutečný počet km, stačí nějký příznak, že si s tím někdo hrál.

Někde jsem četl, že by snad takový příznak měl být v ECU.

Odkaz ke komentáři

Zdravim, jak moc novou verzi VAG-COM/VCDS potrebuji, abych se mohl pripojit k navigaci Columbus? Chtel bych si v ni aktualizovat FW a potreboval bych aktivovat setup/test rezim (dlouhy stisk tl. SETUP). Dale mam problem, ze kdyz si navigaci pri jizde zapnu, ukazuje se mi na Maxidotu kam mam jet... Kdyz vsak chci informaci o aktualni/prumerne spotrebe, tlacitka pro ovladani jsou hlucha do doby, nez navigaci vypnu. Je toto chovani normalni? Da se s tim neco udelat? Columbus byl do auta doinstalovavan za puvodni navigaci Nexus. Jedna se o Octavii II RS pred FL (2006).

 

Diky za info!

Odkaz ke komentáři

Ahoj nakonec jsem začal ještě přemýšlet nad originálním kabelem HEX CAN ( auto octavia 2 FL CR 2012 )

Chci se zeptat je nějaký rozdíl v těchto prodejcích nebo můžete mně, klidně PM , poslat nabídku nebo okdaz kde je to nejlevnější ?

 

http://www.auto-diagnostika.cz/autodiagnostika/?p=productsMore&iProduct=4&sName=Autodiagnostika-VAG-COM-Standard-Plus-+-HEX-CAN

 

http://www.golemtech.cz/autodiagnostika/130-vag-com.html

 

http://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/propojovaci-kabel-hex-can

 

 

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Chjo, už se mi ani nechce to opakovat, ale tak ještě jednou no: U china made kabelů je to běžná věc, nefungujou na 100% , u některých to kódování nefunguje a zrovna tak někdy nefunguje autotest, a stejně tak někdy bývá problém s 64bit OS !!!! Tuhle větu si zapamatujte všichni, kdo chcete kupovat kabely china made!!! Je to prostě pudový (buďto to pude nebo nepude) :D ;) Nikdy tam ale není 100%ní jistota!!!

Odkaz ke komentáři

"Satrej" - vyzkoušej jinou verzi softu ( ale na vlastní triko protože se ti může kabel bloknout !!! )...já měl ten samý problém jako ty ( změna provedená v programu se uložila jen "naoko", ale ve skutečnosti nebyla provedená ) a tak jsem vyzkoušel několik verzí softu, až se mi povedlo najít tu správnou, která změny opravdu uloží, ne jen "jako" :palec:

Odkaz ke komentáři

"Satrej" - vyzkoušej jinou verzi softu ( ale na vlastní triko protože se ti může kabel bloknout !!! )...já měl ten samý problém jako ty ( změna provedená v programu se uložila jen "naoko", ale ve skutečnosti nebyla provedená ) a tak jsem vyzkoušel několik verzí softu, až se mi povedlo najít tu správnou, která změny opravdu uloží, ne jen "jako" :palec:

 

Mám na CD několik verzí softu, nezabírá ani jedna. mohl by si mi poslat tu tvou ? Nebo někdo verzi ve které mu to jede ?

Kabel zvládne až verzi 11.11.2

 

Pro Luban: ty si myslíš mimo jiné, že problém v dlouhém kodování (když zbytek jde) je problém 64bit systém ? Pokud ano mohu zkusit jiný notas.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...