Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth


Doporučené příspěvky

Ahojda, prosim odborniky, pujde Amundsen ( RNS310 ) + predFL 2008 Octa s MF volantem s jednotkou GSMIII 3C8 035 730 A ???

Jde o to jestli pujde na maxidot, na LCD Amundsenu ( s nejnovejsim FW ) a pk jak to je pripadne s A2DP.

Pripojeni by bylo pred HFP

Tusim ze na predface nepujde na Maxiku, tak to ani nepujde sparovat ze?

 

Diky moc.

 

DD

Odkaz ke komentáři

Ale muze fungovat.....uz jsem psal, ja mam 5k0 035 730 a funguje jak na columbusu, tak na maxidotu, ovsem na ten maxidot je potreba emulace, a s tou by fungovaly i vsechny gsm III s tech novych.

Mam mr 08

 

jaka emulace? na tvoji jednotku jsem zapomnel.. trd je otazka jestli funguje s predface mf volantem aby tam opravdu v fungobalo tak jak ma

Odkaz ke komentáři

Jo funguje i s volantem mf ikdyz ja to nemam osobne odskousene.

Emulace, tim myslim poridit si polar fis, ale do toho musi clovek chtit jit nejen kvuli BT jinak je to zbytecne draha vychytavka.

Vim ze to jede prakticky se vsemi jednotkami gsm II gsm III, ktere normalne na predface maxiku nejedou.

Tzn ze s tim polar fisem jde sparovat predface budiky s gsm III, gsm II nepotrebuje parovat pres budiky, jak vime.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Má někdo prosím zkušenosti s tímto Bluetooth handsfree pro dodatečnou montáž?:

 

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/bluetooth-handsfree-pro-dodatecnou-montaz-5j0051473ax

 

 

Předpokládám, že to umí jen ztišit rádio...? Jak je to s mikrofonem? Umí to někdo za lepší cenu? Nejsem ochotný dát 6000 za ty klasické GSM sady, zatím používám BT HF na sluneční clonu a celkem spokojenost...

 

Děkuji!

Odkaz ke komentáři

nevim kde se ted u klubovejch elektrikaru ceny plnejch sad, taky zalezi jakou jednotku bude treba pouzit ale za 6000 by to mohl nekdo z nich nabidnout. Byt tebou si dam poptavku do sekce koupim kde napises MR auta, radio ktere mas, telefon, jakej mas volant a treba se ti nekdo ozve.

Odkaz ke komentáři

Psal jsem do vlakna o Androidu info na velmi uzitecnou apku. Jelikoz se to tyka BT tak vam to davam jeste sem, treba to nekomu pomuze:

 

Mel jsem problem v aute s Bluetooth (to je strasny zarizeni, co ja vim tak od zacatku co prislo bluetooth na svet tak jsou s nim jen problemy) . Jde o to, ze se mi v aute telefon pres modrozub spojil, fungoval, ale po chvilce klink... a odpojil se a za chvily se zase spojil a zase klink.. odpojil se. Tohle se mi delo s telefonem Sony a dva Samsungy. Mel jsem nejdriv galaxy Y (Android 2.3) a s tim byli problemy, pak vysel novejsi FW a srovnalo se to. Potom jsem mel Sony Xperia Miro ( Android 4.04 ) a tam uz to zaclo zlobit. Totez mi ted delal Samsung Galaxy S Duos. Trapil jsem se s tim dost dlouho. A nebyl jsem zdaleka sam. Vim, ze i tady je nekde diskuze ohledne modrozubu a taky tu pise spousta lidi, ze ma problemy. Totez na VW foru a jinych koncernovych forech. Prohledal jsem toho opravdu hodne. Vetsina diskusi koncila tim, ze kup si jiny mobil, nebo vymen GSM modul v aute. S tim jsem se ale nesmiril. Hledal jsem dal a objevil jsem tuto aplikaci:

Bluetooth Phonebook

Opravdu uzasna vec. Vyresila muj problem s modrozubem. Telefon ted s HF GSM spolupracuje naprosto bez problemu. Tech 37,- Kc za tu aplikaci stalo za to. Doporucuji.

Jinak pro upresneni ja mam GSMII a ten programek resi problem s protokolem PBAP a profil IrMC, nikoli s rSAP, na to existuje zase jiny program (od stejneho vyrobce), ale ten jsem nezkousel. Mel by snad i dokonce fungovat i v nekterych telefonech co nemaji rSAP.

Upraveno uživatelem luban
Odkaz ke komentáři

Zdravím, mám Samsung Galaxy S2 a pořád mi to nabízí aktualizaci na nový software (mám Android 2.3.5). Bude mi pak korektně fungovat HF GSM III (rSap)??? Bojím se abych si to neaktualizoval a pak bych se nemohl připojit nebo by mi nešel přendat tel seznam. Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...