Přejít na obsah

Kontrola zapnutí bezp. pásu


honzako

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

jsem cca 1 měsíc majitelem nové OII Tour a se zájmem prohlížím toto forum. Chci se zeptat, jestli má mít moje autíčko funkční kontrolu zapnutí pásu. Dráty zámkům pásů jsem nikde nenašel, ale dle návodu má být kontrolka funkční, protože není uváděna s hvězdičkou = příplatková výbava.

Pokud jsem nedostatečně hledal ve foru nebo jsem dotaz zařadil nesprávně, předem se omlouvám.

Odkaz ke komentáři
prý i tlumené otvírání kastlíku spolujezdce dali pryč.... což si teda moc nedokážu představit

Potvrzuji, tlumené otevírání nemá.

K mému původnímu dotazu:

Já nutně nepotřebuji, aby byly pásy hlídané. Jde mi o to, že v návodu, který jsem dostal k autu je to uvedeno jako standardní a ne příplatková výbava.

 

Kedy bolo auto vyrobené? Nejaké Tourky som už kódoval, ale na pásy si nespomínam. Zajtra odskúšam v reálnom aute a dám vedieť výsledok.

Auto je vyrobené v červnu 2011.

Odkaz ke komentáři

Ja som vo štvrtok odskúšal 2 rôzne Tourky - jedna vyrobená v januári a tá druhá február, jedna z nich mala zapnutú kontrolu pásu vodiča a druhá už vypnutú. Po zmene kódovania kontrola fungovala aj v tom druhom aute. Vyzerá to potom tak, že u niektorých áut (tých skoršie vyrobených to je) a u niektorých nie...

Ešte čo sa týka tých pásov, tak u OII bola kontrola pásu vodiča vždy štandardná výbava. Ako príplatková výbava to nebolo, takisto nebola nikdy ani kontrola pásov na sedadle spolujazdca.

Odkaz ke komentáři

Dobrá otázka, asi bude odpoveď na otázku v tom - všetky Tourky predávané v SR majú z výroby 4x abg. Hlavové sú za príplatok, zatiaľ si ich do Tourky u nás tj v SR objednali 2 (slovom dvaja) zákazníci. Viem, že v CZ je základ pre Tour len 2x abg, to by mohol byť prípad aj tejto...

jkmh, vieš mi poslať VIN kód cez SZ? Ja ho prelustrujem a podľa PR čísla zistíme, čo to je zač a či to tam v aute je alebo nie.

Odkaz ke komentáři

A může mi někdo poradit jak to je s OI?

Taky mi pípá a svítí kontrolka, asi čtyřikrát zapípá a zabliká, a za chvíli přestane a zhasne bez ohledu na to jsetli je pás zapnutej nebo ne. Jak už jsem tady psal údajně tam byli nějaký sportovní sedačky a jiný pásy a když to prodával dal tam co měl a neřešil nějaký zapojení. Žádnej konektor pro zapojení jsem nenašel a i kdyby tak není kam zapojit.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Mám Tourku a Familku II. před FL dohromady) a signalizace tam není protože tam nejsou ani dráty pod sedačkou.Kamarád kupovat v ten samý den Primu Tsi 1,2 a ten signalizaci má a ani si ji neobjednal.Má i v kastlíku před spolujezdcem nějaký doraz no nádhera a já když otevřu rána jak prase ty 2 kolečka nebo co tam je tam mohli dát, té politice Škody nerozumím to hlava nebere. :wallbash: Jediný co jsem si nechal na kodovat je otevírání dveří bud jen pro řidiče nebo všechny dveře a po rozjetí tak 20 km se zamknou dveře automaticky,snad se doufám otevřou i při nehodě. B)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 3 roky později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
×
×
  • Vytvořit...