Přejít na obsah

Vláďa.Macura

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

506 zobrazení profilu

Vláďa.Macura's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, nesetkal se někdo s tímhle problémem? Tento problém jsem měl cca před měsícem a z ničeho mi nastal zase. Centrál mi chodí krásně až na páté dveře, které nezamknu ani neodemknu. Mechanismus chodí dobře a kabeláž je v ,,husím krku,, v pořádku ale zámek bohužel nefunguje. Nesetkal se někdo s tímto problémem?
  2. Zdravím, rozsvítila se mi kontrolka prasklé žárovky, byla to levá potkávačka. Žárovku jsem vyměníl, ale světlo nesvítí dál. Problém je ten, že do světla jde pouhých 0,3V. Pojistky jsem prošel všechny, ale žádná prasklá nebyla. Pak jsem pro jistotu ještě smazal chybu ve Vagu ,ale ani to nepohlo. Vag mi psal chybu 00978. Nesetkal se s tím někdo? Díky moc.
  3. Vzal jsem si auto na dílnu a bude to tím ložiskem,už jsem si ho objednal, tak jen čekám až bude chvíli čas, abych si ho mohl vyměnit.
  4. Kdybych neměl olej v řízení, tak to hučí i při zatočení na volnoběh ne?
  5. Homokineťák je v pohodě, a auto má 200000, takže ne ten bych to asi netipoval. Každopádně si to vemu na dílnu, tady doma s tím nic nevymyslím.
  6. Cinká když točím kolem dopředu. Ono to hučení bych spíš přirovnal ke zvuku, když se vytočí kola do plnýho rejdu, tak takovej to dělá přibližně zvuk. No kola jsem vyvažoval asi před 2 tejdnama.Jinak zkoušel jsem brát za kola, ty jsou bez vůle a při točení kolama nic nehučí, jen na levým pravidelně cinká.
  7. Dělá to právě na obě strany. Teď jsem to měl zdvižený na heveru a na levým kole tam něco cinká.
  8. A nedělalo by to i při jízdě rovně?
  9. Zdravím, když s autem jedu rychlostí 90 a víc, tak při mírném zatočení mi jakoby začne hučet řízení, ale při jízdě rovně se nic neděje. Při menších rychlostech, nebo úplně zastaveném vozidle nic nehučí. Nesetkal se s tím někdo a neví co by to mohlo být?
  10. Takže cestu do Chorvatska to dá? a co při rychlosti 130 a výš? :)
×
×
  • Vytvořit...