Přejít na obsah

Ďusi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ďusi's Achievements

0

Popularita

  1. Stejný problém, stejné řešení, teda krom držáku, ten je původní. Zítra zkušební jízda, tak uvidím, jestli to pomohlo. Dnes po 3 km město teplota levého kotouče 19 °C, pravého 28 °C. Dalo se s tím ujet tak do 40 km, než to začalo hřát moc. Můj mechanik mě straší, že by to mohlo být vadné ABS, jeho to na Passatu stalo 2 tis eur.
  2. Tak si odpoviem sám. Dostal sa mi do ruky mobil Samsung Galaxy A50 a začal vykrikovať, že vidí cez BT Octaviu. A Octavai psíal ana dispelji, že vidí Samsunga. Dal som spárovať a už telefonujem. Prijatie hovoru spodným gombíkom na páčke stieračov/pal. PC.
  3. Uprostřed září 2019 budu na dovolené v Břeclavi. Někdo v dojezdové vzdálenosti, kdo by se na to mrkl a zprovoznil, pls?
  4. Ďusi

    Slovenskooo

    Je tu niekto z okolia Lučenca, čo sa rozumie do kódovania a vecí okolo BT a pripojenia mobilov? Prípadne servisuje oktávky? Mám O2 FL 2009 kombi 2.0 TDI motor BMM.
  5. Neviem, či sa jedná o Maxidot, ale cez pravý gombík (na páčke stieračov) som sa dostal do menu, je tam položka telefón, ale moju Nokia E72 to cez BT nevedelo nájsť, ani nokia nenašla nič v aute. Preto chcem nechať pozrieť, čo všetko v aute je. Lebo gombík vľavo dole na Amundsenovi len stíši rádio.
  6. Zdravím kúpil som si z Nemecka Octavia II FL 06/2009 s rádiom Amundsen a držiakom mobilu, bez multifunkčného volantu. Rád by som sprevádzkoval BT spojenie na mobil a hľadám človeka najlepšie z okolia Lučenca, ktorý by sa mi pozrel na to, čo v aute mám a čo treba dokúpiť a vedel by všetko aj nakódovať a sprevádzkovať. Určite sa budem vedieť revanšovať. Díky.
×
×
  • Vytvořit...