Přejít na obsah

Kačen

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kačen's Achievements

0

Popularita

  1. Ano....je potreba menit pouze kvalitni nahradni dily. Mel jsem pravdu. Dekuji Ti. V. Mel jsi
  2. Zdravim kluci. Dluzim odpoved. Po vymene spinačky za fungl novou,je Problem vyresen. Startuje to bez problemu a na prvni otoceni klickem. Dokonce mam i ten pocit,ze to bylo ono a ze to muzu pustit z hlavy. Mel jsem pravdepodobne ochozeny ten drik uvnitr a klicek na to nedosahl. Dekuji za rady porady a zpusob reseni opravy zanechavam pro dalsi kolegy. Uprimne dekuji. V.
  3. Dekuji..rozumim...vymenime uvidime. Kazdopadne dekuji vsem. Drzte se a hodne zdravi. Vymenim to...pak potvrdim diagnozu. Diktat. V. Dekuji
  4. Ahoj Konny... dekuji za info...je to mozne..resp. pravdepodobne. Sroubovakem to startovalo. Ale to jsem neresil,jak hluboko jsem.🤣 zkusim..dekuji za tip...V.
  5. Ahoj...dekuji za odpovedi. Baterku jsem preventivne taky dobil. Jedine ta spinacka. Hlava mi to nebere. Myslel jsem si, jestli tam jeste neni neco „na ceste „....no...koupil jsem tedy uplne novou spinacku a uvidime. Baterie drzi,ale zkusim tam dat jinou. Proste otocis klickem...Vse se rozsviti.....jen starter nic....a kdyz klicek dal podrzis......nastartujes a nebo ne. Dekuji. Napisu jak jsem pochodil. V.
  6. Zdravím..omlouvám se kluci, ale potřebuji poradit..pomoct. Žiji daleko od ČR a tak si všechno musím opravovat sám. Mám Octu 1 2.0 85 kw..rv. 2000..benzin v LPG. Mám takový problém se startováním. Najednou se stalo, že po otočením klíče nenastalo mimo rozsvícení se palubky nic. Ani neškrtla. Tak jsem si tady přečetl, co koho dříve postihlo a jak to opravil. Nakonec jsem vyměnil startér- nový. Drátek k cívce startéru je v pořádku. Vyměnil jsem spínačku..resp. koupil použitou..vyměnil. Imobilizer je v pořádku. Přes týden startuji, v dešti, mraze, za sněhu...vše ok. Dnes zase v jednom případě nic. Po ujetí 25 km. Dvakrát..třikrát jsem otočil klíčkem a nic. Pak jsem otočil, nechal chvíli v poslední poloze a nakonec to nastartovalo. Nemám žádný VAG nebo diagnostiku. Mohl by mi někdo z vás zkusit poradit?...jen názor. Děkuji. V.
  7. Zdravím..omlouvám se kluci, ale potřebuji poradit..pomoct. Žiji daleko od ČR a tak si všechno musím opravovat sám. Mám Octu 1 2.0 85 kw..rv. 2000..benzin v LPG. Mám takový problém se startováním. Najednou se stalo, že po otočením klíče nenastalo mimo rozsvícení se palubky nic. Ani neškrtla. Tak jsem si tady přečetl, co koho dříve postihlo a jak to opravil. Nakonec jsem vyměnil startér- nový. Drátek k cívce startéru je v pořádku. Vyměnil jsem spínačku..resp. koupil použitou..vyměnil. Přes týden startuji, v dešti, mraze, za sněhu...vše ok. Dnes zase v jednom případě nic. Po ujetí 25 km. Dvakrát..třikrát jsem otočil klíčkem a nic. Pak jsem otočil, nechal chvíli v poslední poloze a nakonec to nastartovalo. Nemám žádný VAG nebo diagnostiku. Mohl by mi někdo z vás zkusit poradit?...jen názor. Děkuji. V.
×
×
  • Vytvořit...