Přejít na obsah

FROGGY by jajiN


Doporučené příspěvky

No je to tezke, ja rs pouzivam kazdy den a to i pracovne a vse jde zvladnou. Ale take vim, ze kdybych ji ted chtel prodat, dostl lidi mi urve ruce, protoze moc dobre vi v jakem je stavu a jak se o ni staram. Takze by zustala nekde v okoli. Ja bych se stribrne nezbavoval a hodil bych deku na sedacku.

Odkaz ke komentáři

Ja zacinam resit to same, vozit v RS krabice je na pytel. Sice mi to nic nezere na LPG, ale v kufru mam rezervu a i kdybych ji vyndal tak tam sou vyztuhy takze i kdybych vyndal sedacky na cas nez vydelam na kombika tak to nic neresi. Takovy cerny combi O1 Laurin a Klement TDI 81kw by se mi libil kdyby nekdo levne mel :-D

Odkaz ke komentáři

Nohic: No jo, ale uz starnu :/ :lol:

 

Jinak konecne jsem udelal vyfuk tak nejak jak ma byt :lol: Problem byl v tom, ze jak puvodne bylo vse dotazeno, tak se trubky prohly a opetovne uz to tam neslo tak dobre jako pri novem. Takze se to vse muselo vyrovnat (ja a muj pritel kladivko :lol: ). Tedka uz je to jaks taks cajk :pivo:

 

A taky ladime do zelena uz ne jen s filtrem ale i s barakem :lol: :lol:

 

img1533ql.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Odkaz ke komentáři

Tak nejaka ta zabava o zkouskovym :lol: Aneb vymena vsech odvetravacich hadic, a reknu vam teda pecka. Myslel jsem si, ze mam jen v jedne dirku, ale ejhle :D Tecko na spodku bylo uplne zlomene a v kazde hadici snad byla dira.

 

A vubec jsem si nemyslel, ze to bude mit takovy vliv na auto. uz to necuka, krasne to jede a hlavne ten zvoucek :wub: kam se hrabou BOVka, tohle je proste orgasmus :pivo: dneska snad jeste hodim video se zvukem :wub:

 

img1534yhz.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

Odkaz ke komentáři

mrsta: To jeste nevim :lol: Melo by to vyjit nejak kolem 3tisic. Jsou to 4 hadice, jedna T-spojka a potom ventil, ktery je v te T-spojce. Ten jsem nechaval ale puvodni. + tesneni pod tu posledni hadici a takova zacvakovacka :lol:

 

Jinak ja nerikam ze to piskatko neni hezke, me se to libi :prcprc: a chtel jsem si kupovat znova, jen stelovatelne, ale kdyz to ma tedka takovy zvuk, tak neni treba. Navic, za jizdy je to vic pronikavejsi a tak o 1-2 stupnice vyssi ton :lol::pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...