Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Tak tady fotos auta mého kamaráda konečně ho dodělal i kdyžpo problémech v lakovně tak pozdě :palec: sry za kvalitu fotek holt mobil no :lol:

Ten Swišť má bodykit ze SPORTu nee?? pěknej! :smich: Hlavně ty znaky - Suzuki pryč!! :smich: v 18 jsem měl praxi v Suzuki, takžě moc dobře víím o čem Suzuki přesně je.. :D

Jinak Jsem si všiml, že máš na octě v zadních okýnkách cultovy kříž jako já.. jenom ja tam nemam ten text! ;)

A předpokládám že Rossi má tu stříbrnou Octu s 46kou.. :smich:

Odkaz ke komentáři
Ten Swišť má bodykit ze SPORTu nee?? pěknej! :huh: Hlavně ty znaky - Suzuki pryč!! :) v 18 jsem měl praxi v Suzuki, takžě moc dobře víím o čem Suzuki přesně je.. :)

Jinak Jsem si všiml, že máš na octě v zadních okýnkách cultovy kříž jako já.. jenom ja tam nemam ten text! :)

A předpokládám že Rossi má tu stříbrnou Octu s 46kou.. ;)

no máš pravdu svištík má bodykit sport + nějaké karbonové polepy ,jinak ten kříž mám jen jeden dělalmi ho kamarád a už je bez nápisu :) a co se týká Rossiho máš pravdu je to ta stříbřenka :(

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

no jelikož mám rád tvrdší podvozky tak mi to nepřijde je jasný že komfort jako na balonech 195/65 15" to určitě nejni ale krásně to sedí a dobře vypadá takže tohle fakt neřeším jinak moc díky jakmile mi bude líp tak se chystám namontit konečně ten tempomat :(

Odkaz ke komentáři
A pak ještě toto:http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/bea300002-tempomat-octavia.html

a pak jen zapojit vše dohormady a nebo je potřeba ještě něco ke sprovoznění?

JJ toe přesně ono musí být i kabeláž a umím sehnat levněji :palec:

Odkaz ke komentáři
Chipmanne: Tak jak vypada ta tvoje octa na zimakach? co mas za kola? :)

Nejsi z nahodou okoli UnL? :D

No jak? humus bída strašný co víc ti mám napsat kola 15"-ctky origo hliníky elegance takže nic moc trpím jako zvíře ano jsem z okolí UnL :D

Odkaz ke komentáři
Nahodou to neni zase tak strasny. Mam to asi horsi.. :D jenom je mam asi vic vyrvany ven.

Tak hlavne ja uz mam prezuto od pulky rijna, takze si pomalu zvykam a cas leti, za chvili tu mame jaro.. :)

No právě máš je aspoň víc ven ,jsi ale optimista si představím že minimálně do dubna to bude jezdit na tomhle no brrrrr :D

Odkaz ke komentáři
chipmann: bejku, to ja ani nevedel, ze mas jen pruziny :D ja je mam taky, ale teda -40 a nezda se mi, ze by to tolik sedelo... no uvidim, az na to auto dam 17", ale i tak :)

No já jsem s nima spokojenej auto je níž no to víš že to nejni jako HP podvozek ,ale tam je úplně jiná cena a hlavně já auto používám na denní ježdění takže nemůžu mít kostitřas :D

Odkaz ke komentáři

na jaro planuju -60 proste na max co to pujde... :D ale doted jsem jezdil tech -40 myslim - nemerila jsem to a bylo to v poho... asi 100x me zachranil plech pod motorem.. houmiku taky by jsi o nem mel popremyslet a poridit ho :D na tech 17kach to bude suma sumarum stejny jak na tech 15kach

Odkaz ke komentáři
na jaro planuju -60 proste na max co to pujde... :D ale doted jsem jezdil tech -40 myslim - nemerila jsem to a bylo to v poho... asi 100x me zachranil plech pod motorem.. houmiku taky by jsi o nem mel popremyslet a poridit ho :) na tech 17kach to bude suma sumarum stejny jak na tech 15kach

Jj to věřím moooc se mi líbí když auto pěkně sedí při zemi jenže jezdím na chalupu a tam je příjezdová cesta něco jako tankodrom takže mám smůlu :D

Odkaz ke komentáři

ale tak ono jde taky o to, aby to auto bylo pouzitelny i na normalni jezdeni. Mne se to treba taky libi, ale kdyz bych si rek, ze pojedu v lete nekam na dovolenou a tam nebudou zrovna cesty ok, tak prece nebudu prendavat pruziny za origo... to tam radsi necham tech -35 nebo -40 a budu jezdit v klidu, nez mit pak auto fakt uplne na brise a strachovat se vzdycky, kdyz pojedu na ceste, kterou neznam

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...