Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Tak konečně jsem se rozhoupal a dodělal jsem si tempomat no myslel jsem že to bude horší teď ještě zadní kotouč. náprava a bude :smich:

Jo tempomat bych u novyho auta montoval asi hned druhej den hele :smich: Jinak ty rucicky v budicich jsou z ceho? :D uz se ptam pomalu vsech.. hih

Ja myslel ze tvoje octa ma 130 koni, tak jaktoze nemas jeste kotoucovku vzadu? :D jsi poladil z 90PSů?

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Jo tempomat bych u novyho auta montoval asi hned druhej den hele :smich: Jinak ty rucicky v budicich jsou z ceho? :D uz se ptam pomalu vsech.. hih

Ja myslel ze tvoje octa ma 130 koni, tak jaktoze nemas jeste kotoucovku vzadu? :D jsi poladil z 90PSů?

No mě se do toho stále nechtělo měl jsem ho doma už nějakou dobu jak psal Jackie je to polo GTI :smich:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
twe Romane, to máš u mě schovaný :loool: ak se vede panáčku? :palec:

Sem se cnějak seknul no ;) Ale jo jde to znáš to spousta práce (ale toe dobře) jen by mohlo být více času no a co ty jak válčíš :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Guest chipmann
Octu tam mas sebou?

Ne ne mám tu služební autou s pí..u prostě humus to auto asi není dělaný na velký mrazy nechce startovat a blbne i ta karta no hnus :smich:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Jo taaaak.... No tak tam asi fakt zima bude... a že má chudák auto s pí**u ve znaku je mě ho líto... To na ty mrazy není stavěný...

O autě s pí... už nechci v životě slyšet natož v něm jet -25 a auto nic ani ťuk prostě Renualt Vel Satis mrdka :) :) konečně doma prostě paráda :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Guest chipmann
no nebul brzo prijde leto :smich:

No možná tam u vás ,ale tady a hlavně teď mi to je jedno jsem po operaci (noha je sešroubovaná) takže se krásně nudím doma :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
JJ....už aby to bylo.....ještě to hold budem muset chvilku vydržet....

No tak nějak dnes jsem aspoň objednal dvě podrážka na auto měl jsem je už pekelně sjetý :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Pockej co mas s nohou :smich:

No co by lyžoval jsem a měl jsem špatně seřízené vázání a takhle jsem dopadnul zlomená holeň na dvakrát + nakřuplé hlezno takže jsem dostal pár titanových drátů a šroubů :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...