Přejít na obsah

moje octava

Doporučené příspěvky

tak změna zapomněl jsem ze je tuning sraz v Dlouhé Lhotě a tam určitě pojedu :) Tak do Doudleb tak za 3 tydny :)

kenny to je úplně jedno já si čas udělám to není problém a do doudleb můžu dorazit kdykoliv.mám tam příbuzný tak to je to nejmenší.prostě až budeš mít cestu tak dej vědět a dáme srázek :(

Odkaz ke komentáři

tak jsem dneska přehodil interier za černej a hne je to zase o něco lepší :) jen je potřeba doladit ještě nějaký drobnosti a pak přihodím foto.a ještě jsem dneska mluvil s kámošem co by mi měl dělat polep střechy.tak když to dobře dopadne tak střecha bude v zlato černý kombinaci ;)

Odkaz ke komentáři
tak jsem dneska přehodil interier za černej a hne je to zase o něco lepší :) jen je potřeba doladit ještě nějaký drobnosti a pak přihodím foto.a ještě jsem dneska mluvil s kámošem co by mi měl dělat polep střechy.tak když to dobře dopadne tak střecha bude v zlato černý kombinaci ;)

na tu střechu sem zvědavej bude to vypadat určo good :D

Odkaz ke komentáři
no já si myslím že za cenu 145 000 se neprodá když je to takovej starej pelech a na víc mi ji je tak nějak líto když se podívám na to jak ted vypadá

Chlape to je jednoduchý. Tak ji neprodávej... Stejně nevím jestli měnit to za Golfa je zrovna dobrej nápad... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...