Přejít na obsah

moje octava

Doporučené příspěvky

masakr! ještě kapotu ;-) krása fakt ! i ten spojler sluší

tak to jsem rád že se líbí :D chvála vždy potěší.no kapotu nechám takhle,protože bych pak musel udělat i kufr aby to všechno ladiloale to už si myslim že by bylo moc přeplácaný.a navíc ještě budou černý kola,takže bych řek že takhe to je akorát.ale i tak děkuju za připomínky :)

Odkaz ke komentáři
Čau, krásná kokta. Mám stejnou barvičku a moc to těm holkám sluší v bílé barvě(u mě teda bílo-černé) :)

Co ten výfuk, jak to vypadá? Poznal jsi to trochu při jízdě?

díky,taky máš pěknou a bílá je nej :D jinak už mám taky bílo-černou :lool: no ten výfuk budu dávat na auto snad ve čtvrtek tak se pak hned podělím o poznatky

Odkaz ke komentáři
tak přes víkend jsme trošku vymejšlel co by šlo ještě udělat a napadla mě taková možná blbost,ale myslel jsem že když už budu předělávat na face nárazník tak bych ho ještě trošku snížil a lehce upravil třeba navařením jinýho nárazníku.přemýšlel jsem třeba o nárazníku z audi S4 nebo z leona cupry co vy na to?

Kdyz jsem jeste delal VT, tak jsem udelal octu s navarenym spodkem z Audi S3! :D

PS: ale to zadni kridlo by se k tomu vubec nehodilo..

post-614-1277190883_thumb.jpg

post-614-1277190903_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Kdyz jsem jeste delal VT, tak jsem udelal octu s navarenym spodkem z Audi S3! :D

PS: ale to zadni kridlo by se k tomu vubec nehodilo..

vypadá to hodně dobře,ale stejně to asi nijak řešit nebudu protože už je jenom umění sehnat S4 nárazník za nějaký slušný peníze ve slušným stavu.takže to bude stejně jenom nejspíš face nárazník a nic víc

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...