Přejít na obsah

moje octava

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
výfuk má super zvuk a pěkně vypadá :) už jsi namontoval ty záslepky na EGR? zhruba tak za 14 dní pojedu do Hradce nestavíš se na pokec? :palec:

no na ty záslepky jsems e ještě nedostal,pořád je ještě vozim v autě :) ale už se na to chystám každym dnem.podle toho na jekej den by ti to vyšlo,když by to bylo v pátek tak by to bylo super a určitě bych se snažil dorazit.jinak díky za chválu :) tvoje je taky super :palec:

Odkaz ke komentáři
no na ty záslepky jsems e ještě nedostal,pořád je ještě vozim v autě :palec: ale už se na to chystám každym dnem.podle toho na jekej den by ti to vyšlo,když by to bylo v pátek tak by to bylo super a určitě bych se snažil dorazit.jinak díky za chválu :) tvoje je taky super :palec:

já tam budu asi 2 dny ctvrtek a a pátek tak by to slo :)

Odkaz ke komentáři
zatím nejsem úplně rozhodnut,ale nejspíš octa pujde do světa tak to nejdřív dávám sem a časem až se rozhodnu tak nejspíš přidám i inzerát.tak kdyby měl někdo zájem o mojí octavku tak přes SZ a cena by byla 110 000,-a foto najdete tady v topicu

To je ale škoda? Proč ;)

Odkaz ke komentáři
tak vyblbnuti je co ;) rychle projeta zatacka? To zvladne i ta A6... TT je taky jen predokolka :) mne se docela libi novy TTcko, to uz vypada k svetu ;)

Me se libi zase stary TT. To novy ma uz uplne jiny tvary a ten gril mezi ty uzky predni svetla mi fakt nesedi. Na jednu stranu to stare TT ma tvary porad moderniho auta a interier je fakt luxusni! :smich:

Jen je blby ze do toho auta se delaji jen same benziny :( jinak bych s tim rad jezdil..

Odkaz ke komentáři
no nejspíš bych to nechal takhle jak to je komplet a neprodával bych z toho díly

Šak mě je to jasný, že po dílech nepůjde. ;-) Bylo to spíš jen takový rejpnutí... :-D

tak mě se líběj obě auta,ale spíš bych bral to TT na vyblbnutí a pak něco většího časem až bude potřeba

TT na vyblbutí? Chlape s tím se nevyblbneš moc víc než s oktou... Když vyblbnout tak benzín a náhon na správnou nápravu... ;) (předpokládám, že na imprezu či lancera v pořádnej náloži aby se dalo blbnout s 4x4 nepomýšlíš... )

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...