Přejít na obsah

Jak vám topí??


Doporučené příspěvky

Už to tady je taky popsáno. Vydělat je není problém, jenom mít potřebný prodloužený ořech. :)

Vyzkoušíš je logicky tak...že do nich pustíš 12V. :)

To mě napadlo, ale s elektrikou nejsem kamarád. Takže třeba přes startovací kabely? Dám jeden na plus, druhý na mínus? Nebo jen svíčku uchytím plusem za tu špičku a druhý konec dám na mínus na baterce? Na tohle jsem lama

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj docela jsem se u vašich příspěvků pobavil,nejvíc když jsem si představil Mattyho117, jak jede ve vaťáku do práce :-D Chci Vás jen povzbudit, že nejste sami, komu to netopí:-) Já musim ujet cca 10 km, aby se mi pohnula ručička teploty a možná po těch 20 se dostanu na provozní teplotu. Kontrolovali jsme ty ohřívací svíčky i termostat a vše je v pořádku. Holt tohle je jeden z velkých nedostatků

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zdar tak u mě to je tak že při -19 co bylo letos v únoru zahřátí na 90 cca 10km Satalice-Štěrboholy cesta z kopce i do kopce jinak na topení si nestěžuji z větráků jde celkem tak 40 stupňů co odhaduji na ruku u výdechu při +30 asi tak 3-4km nemám klimatronic jen manuální.......teď při +6 asi tak 6-7km.Žhavičky na výhřev kapaliny se spouští při +5 a níže.

 

http://www.scribd.com/doc/51049166/11/Funkčni-schema#page=37 odkaz pro zajímavost. Zdárek pánáčci a ať nám slouží já s tou mojí jedu zítra na údržbu:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 9 měsíců později...

Výměnil jsem čidlo na teplotu a termostat a auto topí na 90 i když jedu z kopce nedavno bylo - 12 a nádhera na klimatroniku nastaveno 22, 23 stupnu a v autě nádhera i při delší jízdě z kopce mi už teplota drží.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ahoj lidi. mám octavii 81kW a musím říci že mi to topí až moc hezky. po asi 15km mám teplotu na 90 stupních a to i když je třeba minus deset.

ale teď jsem byl ve škodě servisu na doplnění klimatizace a topí to jako kráva, mému tátovi to topilo hodně málo i když měl na motoru 90 stupňů a tak byl na doplnění klimatizace a teď tam má horko jako v peci.

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...
  • o rok později...

Ahojte já mám oktu poprvé, ale v zimě jsem s ní ještě nejezdil, koupil jsem ji v dubnu. Ale když je nula stupňů, tak bundu rozepínám až při příjezdu do Frýdku a to je z Havířova cca 15km. JInak termostat i v létě ve vedrech drží pořád 90 - rovných. Jde jen o délku, než se zahřeje motor. Četl jsem tu, že jsou nějaké extra žhavičky co hřejou motor???

 

Poradí někdo na co se podívat?

 

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mam ted cerstve Oktavku 1.9tdi 81kw a topi lip nez moje stara Felda 1.3.

 

Ted je sice hovno zima, ale kdyz je kolem nuly, vyjedu z garaze, necham to brblat jen chvilicku, nez zavru vrata. Pak hned vyslikam bundu, zapinam vyhrivani sedacky a vypinam vetrak at mi nejde studenej luft do ksichtu a na nohy. Lechtam to kolem 2000 - 2200 otacek, a za 5 - 6km 90°C, pri tom Climatronics zapnutej na 21°. Samozrejme to ze je ohrata chladici kapalina, neznamena, ze je ohratej olej, takze jeste 4km jedu klidne a pak akorat najizdim na dalnici, sup do levyho a vyhnat pavouky z motoru.

 

Hlavne po presednuti z felicie se v tom jeste porad citim jak v Bentley :-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...