superbak98 Report post Posted May 3 Zkus na mobilu nejdriv pustit nějakou písničku a pak by se ti to mělo dat zvolit. Mám to tak u Superbu ze musím zajet do položky Média, mít připojený telefon (iPhone 6s), zapnout písničky a pak mi odšedne v pravo nahoře tlačítko Bluetooth. taky Columbus tak zkus Quote Share this post Link to post
OndrysM Report post Posted May 3 Před hodinou, superbak98 napsal: Zkus na mobilu nejdriv pustit nějakou písničku a pak by se ti to mělo dat zvolit. Mám to tak u Superbu ze musím zajet do položky Média, mít připojený telefon (iPhone 6s), zapnout písničky a pak mi odšedne v pravo nahoře tlačítko Bluetooth. taky Columbus tak zkus Určitě zkusím díky Jinak verzi Columbusu jsem zjistil : 3T0035680G, HW Verse H03, SW Verse 5218 ale na krabičce od bt nic není :D Quote Share this post Link to post
Bezďa Report post Posted November 27 Ahoj. Mam prosbu. Mam Superba 2 a nemůžu sparovat telefon s autem. Auto muj telefon Huawej P8 najde,ale když to potvrdim tak me to pise,že je telefon nekompatibilni. Co s tím? Vyměnit BT jednotku? Quote Share this post Link to post
RadimCep Report post Posted November 27 Levnější bude vyměnit telefon. Quote Share this post Link to post