Přejít na obsah

Ford Focus 1,6 74kW benzin

romariooo

Doporučené příspěvky

Prodám Ford Focus,r.v 2005 1,6 74kW,bílá barva (Českomoravská stavební spořitelna)

Auto má najeto poctivých 52 tisic km-za kilometry ručím,kupované jako nové v ČR u oficiálního dealera Ford Auto In-servisní knížka,zimní kola.

Výbava-autom.klimatizace,ABS,přední okna v elektrice,ovládání rádia s CD origo pod volantem,zadní parkovací asistent,dálkové ovládané centrální zamykání,Construkt(zamykání zpátečky) palubní počítač.

Prodává se z důvodu koupě jiného auta(na toto auto z důvodu stáří už končí příplatky u ČMSS)

Auto je k vidění v Hradci Králové-Ačka nabízeji výkup za 100 tisic Kč což mě přijde za ten stav dost málo takže jeho cena je 117 000,-Kč Cena nového vozů byla 489 000,-

Fotky dohraju popřipadě pošlu zájemci na email.V připadě zájmu je možné volat nebo psát na mobil 602345112 přímo na mě.

post-81-0-32166400-1319364520_thumb.jpg

post-81-0-34785400-1319364530_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Asi přileju trošku vody do ohně, ale jelikož jsem se o auto také zajímal,tak jsem zjišťoval historii a tech stav tohoto vozu a zde je přepis jednoho pána co se na auto byl podívat(předpokládám,že je to ten s rezervací):

Během posledních dní jsem zjistil servis, ve kterém probýhaly prohlídky a opravy vozu. Tak jsem tam zavolal a poptal se na záznamy ohledně oprav.

Zjistil jsem, že během posledních 4 let, byly měněny tyto části vozu:

-přední i zadní nárazník

-přední sklo

-pravé zrcátko

Auto jsem projel, mé dojmy jsou tyto:

Řazení jednotlivých rychlostí nejde tak lehce jak by mělo. Myslím, že převodovka v tom městském provozu dostala zabrat. Nejde stáhnout pravé okno v předu. Pravé zrcátko špatně drží.

Spojka zabírá až úplně na konci. Řízení táhne doleva. Je třeba vyměnit brzdové destičky. V motoru jsem během jízdy dvakrát slyšel nějaké šramocení.

Nechal jsem si to postavit na rampu. Spodek začíná rezivět. Brzy bude třeba vyměnit výfuk a myslím, že i zadní tlumiče.

Blok motoru je celý od oleje, ale odkud to teče nevím ani jsem po tom už nepátral.

Celkově jsem měl dojem, že má najeto daleko víc než je uvedeno.

Auto jsem nekoupil. Podle mého, stav vozu neodpovídá požadované ceně.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,ani ne,to je v pořádku a každý kdo chce tak se na auto může přijet podívat a vyslovit svůj názor.

Jestli se nepletu tak jseš ten co byl tento vikend v autobazaru a předtím se ptal telefonicky prodejcu jestli vržou panty levých dveři a nebo jestli v autě se vozil pes nebo děti(docela jsem se u toho pěkně pobavil,když mi to se smíchem vyprávěli v autobazaru) Co se týče Tvých odborných znalosti tak zcela určitě jsi "odborník" na slovo vzatý protože prohlížet auto necelé tři hodiny mě přijde dost lehce řečeno "na hlavu".

Je potřeba si uvědomit že to auto je šest let staré a cena tam je podle nás a odhadů lidi co s autama dělaji přiměřená.Co se týče výměn tak vím jen o čelním skle-s autem jezdila moje kolegyně a auto má najeto poctivých 53 tisic kilometru což jsi zcela určitě ověřil na pobočce Auto In v Hradci Králové.

Odkaz ke komentáři

Romariooo nezlob se že ti do toho vstupuju a klidně to vymaž, ale na tohle musim reagovat. Pokud vím jedná se o prodej OJETÉHO auta a ne novinky, která právě vyjela ze showroomu. Tam se holt s nedostatkama typu orosený blok, orezlý podvozek(fakt jsem ještě neviděl 6let starý auto bez dodatečného nástřiku podvozku a dutin co by nerezlo a že jsem těch aut něco viděl zespoda) počítá. Upřímně tihle pseudoodbornící na prodej ojetých aut mě docela baví. Servis kolikrát viděli buď jenom na obrázku nebo zvenku za vratama, ale teoreticky dokonale problematice rozumí. Romariooo buď v klidu...moje auto když bylo v květnu poprvé nabídnuto k prodeji tak přišel klučina co měl možná ještě vlhkej protokol z autoškoly a tvrdil mi jak mám tlumiče a péra po smrti atd. Bylo mi blbý mu vysvětlovat že dva týdny před tím se dělal komplet podvozek s tvrdšíma tlumičema a pérama a ty nerovnosti jsou holt trochu víc znát. OPravdu mi to poslední dobou přijde že jak se kupujícímu nepodaří ukecat slevu na 50% tak je prodávaná věc špatná, nadhodnocená apod. Tjády dá dy dá a to je vše přátelé co jsem měl na srdci :-)

Odkaz ke komentáři

romariooo:

Bohužel, nebo tedy spíše naštěstí nejsem ten o kom píšeš. Každopádně auto o kterém kupujicí napíše, že je ve "vyjímečném stavu" si tedy představuji jinak i když je 6 let staré. Omlouvám se za tuto diskuzi pokud chceš, nech ji smazat

Odkaz ke komentáři

No upřimně na auto jsem se podívat chtěl přijet a proto jsem pátral a chtěl nastudovat něco o FOFO. Proto jsem také zavítal na fórum fordu a tam jsme narazil na diskuzi o tomto vozítku. Pokud chceš pošlu ti odkaz a můžeš počíst

Odkaz ke komentáři

moc se Vám omlouvám za OT, ale nedá mi to nenapsat:

Myslím si, že od toho je to inzerát na diskuzním fóru, aby se k tomu komentář takového charakteru napsal. Takže si nemylím, že by se něčím inzerát prasil ;)

A otázky typu jestli se autem vozila zvížata nebo děti jsou pro určitou skupinu lidí důležitý.

Já osobně do té skupiny patřím také.

Děti=ošoupané nástupní hrany zadních dveří, okopané plasty a sedadla (ne vždy ;) )ale já osobně bych po tomto zjištění ztratil sebemenší zájem o prohlídku vozidla ;)

Zvířata=chlupy a a škrábance všude

a když se tomu někdo strašně moc směje, tak já se tedy s prominutím zasměju těm, co se tomu smějí.

A prezentuji-li jakékoliv zboží pod heslem top stav, tak nevím, proč je dotazování na top stav úsměvné.

Toliko názor jednoho obyčejného člověka. :pivo:

Odkaz ke komentáři

Mirouch: přesně tak-je to o přístupu člověka.

Pro všechny "co miluji děti v autech" a nesnesou zvíře v autě neboli pro našeho Tomáška :D :D :D :D :D :

auto je po týdnu co stálo v bazaru dnes odjelo na Ostravsko neboli je prodané za plnou cenu :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...