Přejít na obsah

Kam zaparkovat v Praze


Doporučené příspěvky

Zdravím pánové :)) i když tu moc nejde u parkování to bude zajištěno doufám u firmy Fanuc :) ale jedná se mi o nějaký hotýlek něco takového v blízkosti :

U Pekařky 1A / 484

180 00 Praha 8 – Libeň

Prahu neznám :)) trefím na pár míst a ještě většinou s navi lol.gif budu rád když něco doporučíte :) jedu tam na týdenní školení na programování atd. :)) a nechci jezdit každý den do Prahy a z5 do Ústí nad Labem :)) radči tam přespím a dám si pivko pivo.gif

Odkaz ke komentáři

záleží, zda to budeš platit ze svého, či zaměstnavatel. Nahoře na Proseku (ta Tvoje adresa je dole pod kopcem) je např. Hotel Duo. Na přespání to je vcelku ok, služby jsou takový trošku zabržděný :wallbash:

A dole pod kopcem je poblíž buď Hotel Clarion u metra "B" Vysočasnká (ale tam je nesmyslná cena za ubytování :rolleyes: ), příp. o kus dál Hotel Step (zhruba 15 min busem od místa konání). Zdali je něco poblíž Palmovky, resp. poblíž Nemocnice Na Bulovce nevím. Možná bude mít někdo tip na dobrý penzionek, než rovnou hotel.

Odkaz ke komentáři

Hoši 14.6. idem na koncert KISS do Prahy. Poradte mi dobré parkovanie, či už priamo pri O2 aréne alebo niekde v blízkosti. Poprípade u niekoho z vás doma :pivo: Pôvodne som mal íst busom z BA ale nakoniec to organizátor zrušil tak budem musieť ísť autom. Za všetky nápady ďakujem.

Upraveno uživatelem TOMCAT
Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

kde rozhodně NEPARKOVAT v centru Prahy, tak je oblast Výtoně/Rašínova nábřeží pod železničním mostem (ulice Vnislavova). Vykradli mi tam auto a podle policajtů je to jedna z nejrizikovějších ulic ve městě. Je tam zelená zóna. Takže tomuto místu se, raději, vyhněte. Denně prý 3-5 vybraných aut...

Odkaz ke komentáři

Počernická je celkově problém, protože je permanentně plná. Boční ulice jsou docela blbé, bez dozoru.

 

Já vždy parkoval hned na začátku naproti DHL (Počernická 96; přímo pod nosem měšťáků) a jinak na druhém konci se dá docela dobře parkovat na Hagiboru; sice je to bahnitý, ale cajk. Stejně tak u hřbitovní zdi směrem k Vinohradský nemocnici. Záleží na tom, kam přesně chceš a potřebuješ.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...