Přejít na obsah

Autorizované servisy Praha a okolí


Doporučené příspěvky

  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Chtěl bych upozornit na kvalitu autorizovaného servisu Škoda " ... Prosek ". Kamaradovi spadla 02 v Holešovicích do nouzového režimu, dokodrcal se na kopec a předal vůz do servisu. Auto je firemní a má gps. Druhý den vůz převzal, oprava cca 11 tisíc, snad na záruku, odjel a později si všim že půl nádrže v trapu a na tacho cca 400km. Volá do servisu, servis tvrdí že regenerace DPF. Každopádně si nechal vyjet podrobné informace z gps a to teprv čuměl. Někdo ze zaměstnanců s vozem byl přez noc doma, druhy den jel někam x km na pumpu (asi káva) a pak do práce. No a poslední perla, druhý den auto opět v nouzáku.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Já řeším už dva měsíce Porche Prosek, kdo tam jezdí??? mají na parkovišti před v chodem Octávku s klubovými nálepkami OC. Až to někdy dořeším napíšu esej :)

 

to sem byl asi ja

 

ted budu reklamovat lak :( po dve mesicich od udelani :(

 

mam kanarada prijimaciho technikau audi, ale asi je to vsude stejny

 

eurocar EC bohnice, no de to, ale pristup a tak normalka

 

uvidim kam priste s tim svym sluzebnim

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Jako nový majitel OII Combi z Modřan mám nejblíže autorizovaný Auto Adámek. Chtěl jsem jednoduché věci.

 

 

  1. Vzít si škodivkovou šekovou knížku,
  2. zjistit, kdy bych mohl s "novým" vozem na min. výměnu oleje a brzdovky,
  3. kolik by mě stál vystřelovací klíč s DO na centrální zamykání, namísto stávajícího klasického klíče a externího DO,
  4. na kolik by mě přišly ALU kola a nějaké drobné doplňky.

 

Výsledek?

 

  1. Šekovou knížku jsem dostal s velikou neochotou, kdy jsem měl skoro pocit, že jim něco kradu.
  2. výměnu oleje udělají, ale jestli prý potřebuji za tři měsíce na servisní prohlídku, musí to prý spojit, takže se mám připravit na větší výdaje,
  3. vystřelovací klíč? Když jsem tohle spojení použil, servisák na mne s nechápavým výrazem v tváři vyhrknul, proč bych něco takového měl jako chtít, ani slovo o tom, jde, nejde, za kolikl. Říkám tedy, že je přece pohodlnější mít vše v jednom, zvlášť když to jejich hnusné zelené škoda-dálkové ovládání vypadá jak o Číňanů. Odpovědí mi bylo, že minimálně tři tisíce a opět nasadil výraz, že takového exota v životě nevidělil a že jsem snad první na planetě, kdo by vystřelovací klíč k OII chtěl.
  4. ALU kola byla zase scéna, kdy prodejce nevěděl kolik stojí a odkázal mne na prodej v autosalonu, že tam mají ceníky. Opět se ptám jen tak pro jistotu na vystřelovací klíč. Odpovědí mi bylo, že to vůbec nejde a když, tak strašně složitě.

 

Celkově naprosto nespokojenost s jednáním a to taková, že bych si tam nejel nechat přezout ani půjčený vozík z OBI, natož abych jim svěřil Octivku. Tady určitě ne.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ahoj všem :-))

 

Ono nejenom autorizáky ale i jiné prostě nevědí a neumějí......

 

a jak pasal Jarda přesně kvůli těmto lidem máme super práci bohužel se nezastavíme :-)))

 

zrovna ted tu mám podobný případ auto nejede majitel všude jinde za to doslova vyhodil dohromady cca 30tisíc výsledek stále stejný ..... a tak to chodí.....hrozný přístup k tomu lidé mají......

 

 

MRS.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Prosek - katastrofa. nyní jezdíme do NHCARu a podstatně lepší, co nezvládli na Proseku za dvě návštěvy, to udělali v NHCARu na Čerňáku napoprvé. Kosmonosy ......... zbytečná jízda, dělají ze sebe machry a když jsem dojel s autem, tak na něj čuměli jako ....., můj model viděli jen na školení

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Tak já vám kluci dám perličku. Začalo to obře u Klokočky na Karlovarský rozvodama. Servisák na co šlo jsme použili šekovou knížku a na zbytek mne přihlásil do jejich klubu, takže celková sleva byla cca 7000. Ale pak jsem potřeboval na havarijko čelní okno a to se začaly dít věci, okno prý 8000 dešťový senzor který se prý taky musí měnit 3000 tak jsem jel jinam. Teď zas okno řidiče a nové rádio po vykradení a že vše musí objednat z fabriky, že to sice skladem mají, ale na pojistnou událost to nesmí brát ze skladu nechápu. Když jsem si šel pro auto tak uvnitř mokro jak v bazénu.Prý neměli místo pod střechou než přišlo okno, tak jsem chtěl nějakou cenu útěchy(vodu do ostřikovačů kdyby mi ten blbec alespoň dal), tak mi odvětil že já jsem jim také auto přivezl plné střepů a zvenku špinavé. Takže Klokočka nikdy více. Zatím maximální spokojenost Auto styl na Jeremiášově Praha 5.

Odkaz ke komentáři

Moje zkusenosti s autorizakem jsou ruzne. Co se tyka soukromeho auta, tak jsem jej mel dvakrat. Jednou na geometrii v Elsu v Cakovicich pres Rolbare, aspon to rikal a bylo to naprosto super, taky to Rolbar kryl svym jmenem :palec: . Pote jsem byl pri padech do nouzaku a napisu emise do dilny v Tukasu ve Sterboholech a nemohl jsem si stezovat. Defakto me vse zdiagnostikovali, EGR vycistili a rekli mi rovnou, ze to moc nepomuze a ze mam pocitat s tim, ze to odejde. Nechal jsem si vystavit cenovou nabidku s tim, ze si to rozmyslim a dil jsem koupil u Jeldy a vymenu provedl sam. Nicmene na detekci a zjisteni cisla dilu to nebylo spatny.

 

Co se tyka ex-sluzebniho, tak jsem jezdil budto Na Strz, nebo v Liberci do Autotrendu. Na Strzi jsem si nemohl stezovat, ten prijimaci technik byl ferovej chlap a vzdy se s nim dalo domluvit. Kvalita taky nebyla nejhorsi. V tom Liberci to bylo takovy spatny. Na vymenu zarovky jsem je musel doprosovat (chapu, ze to zvladnu sam, ale v obleku se svinit nehodlam) a po 30ti minutovem dohadovani za cenu cca 400kc zarovku vymenili. Problem nastal, kdyz jsem chtel zjistit, proc mi 1.6MPi zere 13 l/100km, nacez mi rekli, ze jezdim buh vi jak. Nakonec po taskaricich a odstaveni auta na tyden vymenili ridici jednotku, ale ze to dalo zabrat a to to auto bylo sluzebni a z parkoviste jsem si vzal jiny.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Auto Brejla Vestec - To je hrůza, řešil sem tam klepání od nápravy. Napoprvé to byla údajně uvolněná palivová hadice, auto vráceno a klepání pořád stejné. Na podruhé když jsem je upozornil, že problém bude spíše v nápravě a klepání je hlavně z pravé strany byl připevněn plech u výfuku, který je veden levou stranou... Následně sem to už nevydržel a zajel na Jarov. Technik klepání slyšel, stejně tak technik z ŠA, ale nikdo nevěděl proč. Auto posláno do MB, kde proběhla výměna tlumičů. Tato výměna nepomohla. Zkusil sem to znovu dát do Auto Brejla spolu s vrzající palubkou. Klepání od nápravy, které na Jarově technik slyší se jim prý neprojevilo... Interiér se asi zahřál, takže vrzání větráků také ne. K těm větrákům pořízeno několik videí. Ty prý neumějí pustit ,tak nemůžou použít jako důkaz :D (Formát .mov).

 

Nemluvím o opravách na předchozím autě, kdy sem po nehodě měl zamazaný strop a nově nalakovaný díl byl škrábnutý šroubovákem.

 

Já osobně nedoporučuji. Naopak Jarov musím pochválit.

Odkaz ke komentáři

Pod zkušenosti s Brejlou se můžu jen podepsat. Odřely mi tam znak na airbagu, pytel měly sundaný, odjížděl jsem za tmy, tak jsem to hned nepostřehl. Hned druhý den jsem psal slušný dotaz, jak bylo s pytlem manipulováno servisnímu technikovi. Ani se nenamáhaly odpovědět. Už je to dýl a neřeším to, myslím si svoje. To samé, když mě odbyly s uplatňováním záruky podřenou karoserii od těsnících gum (klasika OII). Tehdy jsem o tom moc nevěděl a prostě jsem se nechal odbýt. Ale to nic nemění na tom, že ochota tamního personálu je děsivá.

Odkaz ke komentáři

Profi Auto Servis Praha 4, Praha 5 (http://www.proautoservis.cz/)

 

8.1.2014 v 8:30 předáno do servisu auto, které se neohřívá (viz topic zde) a padající do nouzáku (chyba systému start-stop, max. otáčky 3.700)

17.1. ve 13:30 převzato s nájezdem 161 km, termoregulace vyřešena, závada start-stop systému se prý neobjevila, smazány chyby. Když se to zase objeví, mám auto vypnout / zapnout. To pomáhá.

 

Na dotaz, kde se vzalo těch 161 km, že prý auto testovali v reálném provozu, že na dílně se to neprojevilo. Na výpisu z GPS je vidět, jak si to vzal někdo na víkend, jel na nákupy do IKEA, na nedělní oběd ke tchýni, vezl manželku do práce, apod.

K tomu vedoucí servisu řekl, že je neefektivní, aby mechanik testoval 3 hodiny v pracovní době, že s jeho vědomím si to vzal domů.

 

Názor si udělejte, s dovolením, sami.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...