Přejít na obsah

Autorizované servisy Praha a okolí


Doporučené příspěvky

Honza9007: Děkuji za doporučení.

Toto řeší náš správce autoparku ve spolupráci s ALD.

 

Já to sem (po moravsku tady) nepíšu proto, abych bulel, ale aby i ostatní věděli, čeho se mohou dočkat.

Svoje soukromé auto servisuji tam, kde mám důvěru (Garny, Rolbař), ne tam, kde musím.

Odkaz ke komentáři

Zkrátka si stěžovat; i když je to přes operativní leasing! Ono stačí, když to předá ALD přímo do servisu jako stížnost, má to ještě jinou váhu. Navíc vy si můžete zpravidla určit, do kterého servisu to chcete vozit - důležité je, že se bude jednat o autorizovaný servis. A v okolí je mnohem více slušných a vstřícných servisů a pomalu se blíží doba, kdy je potřeba oddělit zrní od plev. ;)

Odkaz ke komentáři

Ty blaho, tak to opravdu chce hnat na vyssi mista. To snad nemůžou myslet ani vazne. Co by se delo, kdyby to nedejboze někdo třeba u ty IKEI naboural? Koukam byvaly servis Goldcaru na Chodove... tam to byvala strasliva garazovka uz před lety, o praci nemluvit, a dily? Nemeli skladem ani stahovačky na OI a podobne...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o měsíc později...

Ono na rovinu pokazde kdyz mam neco na aute (mysleno pojistnou udalost) tak po oprave se mi primo SA ozve sama jak jsem byl ci nebyl spokojen! Otazka je ta jak jsou pak "postihovani" kdyz si nekdo stezuje...
...zpetnou vazbu bohuzel nemam.
Tim jsem chtel jen rict to ze asi jako vetsina nebo snad vsichni mam stejnou zkusenost s Porshe Prosek. Des bes...
...takze kdyz mi zavolali jsem jim to pekne rekl co a jak...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Za mne Prerost a Svorc na petce i sestce. Tam jsem jezdil se sluzbakem a vzdy super pristup. Ted mam se soukromym nejbliz Femat Radotin, ale tam jsem byl jen pro nejaky dily na soukromyho Supa co jsem si menil sam. A jejich STK ted dobry, ale kdyz jsem tam byl s CBRkou tak jem myslel ze jim dam helmou pres drzku... :-)

Na sluzebnich Octach najeto cca 160 tis vzdy Prerost

Soukromy Sup najeto zatim cca 10 tis a termoreguulator vymenen doma ;-)

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Za sebe mohu říci Porsche Praha Smíchov.
Zkušenosti máme ještě z Přerost/Švorc P6 Veleslavím. Od tamtud jsme odešli kvůli absolutní neochotě řešit věci, tak jako je nic nezajímalo. Konec spolupráce nastal, když jsem měnil na O II čelní sklo a auto mi přivezli s neumytím čelním sklem (zaprášeným) a ještě nakreslenou píčou v úrovni mé hlavy. Samozřejmě je to nezajímalo a řekli, at si počkám na déšt. To mi dokonce řekl šéf techniků.
Pak na pár let dobrá zkušenost s Podbabská Auto P6, ale pak to tam koupil Švorc a začal rýžovat na cenách. Máme dvě totožná auto (ve VINech se rozcházejí ve dvou číslech) a pokaždé nám byla za stejné úkony v jiných měsících účotvaná jiná cena. K tomu na třetím autě je např. účtovaná jiná cena na olej, ač vše jsou diesly. Začalo to tam jít do háje. K tomu tam odešel hlavní technik, co to tam nějak držel. Také každý rok nová ředitelka/ředitel, takže cholchozníci.

Nyní Porsche Praha Smíchov a spokojenost v rámci mezí. Opraví, poradí. Jsou lepší než na Podbabě a když se dobře vyspí, tak i úžasní. Ale někdy mají také své dny, jako všichni. Ale jinak spokojenost na doporučení.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Tak poslednich nekolik zkusenosti s Prerostem a Svorcem na Veleslavine,

 

Nove auto, chtel jsem seridit svetla, ale pry je mam v poradku - asi jsou vsichni okolo dementi, kdyz na me kazde treti auto blikalo. Vzal jsem to na STK ke znamemu a ten se zdesil, ze svitim veverkam do kuchyne jak to mam nahoru. Takze poreseno mimo servis.

Poskozeni volantu - vyreseno stylem, joo, my se ozveme do 14 dnu podle toho co nam rekne skodovka, Je to 6 tydnu a nikdo nic. Volant je porad poskozeny a ta pseudo kuze, kterou skodovka pouziva se porad vic trepi.

 

Servis nekolika jinych aut u nas.

Auta se ze servisu vraceji vic spinava nez tam odjedou - s argumentem, no mame tu ted stavbu. Pak tam nejaky manik vzal hadr a uprostred haupny udelal flek, krome poskrabani laku na mesic starem aute neumyl nic a bahno a prach zustal.

Posledni auto melo zkusebni jizdu dlouhou 50km pri vymene oleje.

 

Arogance servisnich techniku, kteri nechaji cloveka cekat i 20 minut, nez si laskave doresi sve telefony a maily mi taky prijde hodne mimo. Pokud mam zakaznika musim se o nej prece starat.

 

Diky firme a tomu, ze jsem si u nich vyzvedaval nove auto jsem dal tomuto servisu druhou sanci po cca 3 letech, kdy jsem byl vyrazne nespokojen. Vysledek je stejna nespokojenost, akorat maji mezitim postaveny novy hezci salon. To je vsechno.

 

Za sebe mohu rict, ze doufam, ze ted co budu 3 roky mit auto k nim nebudu muset ani jednou, jsou to smejdi...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Ahoj všem ..

tak to tak čtu a občas se nestačím divit ... na druhou stranu se i bavím .. myslím ,že čelní okno s pí..... je asi nejvíc... Tohle by mněly asi hlavně číst majitelé autorizovanch servisů ..

Je to furt dokola .. a heslo dne : co si člověk neudělá sám .... a zaměstanec co kazí jméno firmě .... fakt k pláči .. tak všem pevné rervy :-))

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Dobrý den,



osobně mohu doporučit servis Auto-Opat v centru na Legerové. je to autorizovaný servis Škody a VW, byl jsem tam s Octavii a výhody jsou hlavně náhradní vůz zdarma, mytí vozu zdarma po servisu (to jsem obzvlášť ocenil) a nabízí i vyzvednutí a přivezení auta, pokud to někdo nemá tak blízko jako já, nebo nemá čas. Celkově jsem byl spokojen. Doporučuji.


Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 roky později...
  • o rok později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...