Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

JJ je to pěknej decent, budu do toho dávat masku i mřížky nárazníku a i hagusy, stříbrný má každej a na stříbrným autě je to zanikající prvek. Akorát musím dát pozor při používání :lool:

P.S. princi to máš dobrý, mě to holt něco stát bude, ale od toho lakoša co to u něj dělám, se toho nebojím a klidně si nějakou tu stovku za to zaplatím, a navíc stejně dělá za supr ceny, ale vím že je to 99,99% . Jsem detailista a on je poctivec, jde to dohromady. :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak dveřní jednotky vyměněny, překodovány, a sklápí + naklání k rantlu, za použití původní kabeláže!!! mr 07 sice byla full, ale nemuselo se měnit, LaK kličky napojeny, ale zase na podsvícení oken, bohužel kabeláže co jsem k tomu měl nebyli kompletní a stejně potřebuju ještě pro sebe nějaké štekry, tak se to udělalo takto, takže už jen pár prkotin + face šaltra a bude Scout hotovej. :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak na scoutovi, nalepeny zadní prahy (Scout), dodělány LaK podsvícený kličky, face šaltra 4x4, sedačky LaK už jsou komplet, ŤIP ŤOp, a auto už je v plné. Jakmile přezuju na letní 17" tak nafotím, už není co dodělat :lool:. Pro upřesnění do střechy se řezat nebude a okna za bezpečáky taky měnit nebudu, to stejný nebudu dávat face klimatronik a ani face budíky. Už není co. :palec:

No a na té mojí jééje toho ještě je B)

Odkaz ke komentáři

vykašil se mě telefon, takže sjem to fotil, takovým děděčkem, poak hodím hezčí foto, až dám dokupy ty lišty a až halvně přezuju scouta na léto, už se těším, je to krasavec, i ta moje, ale ta je ted bílá od nánosu soli :( Jinak jo, ta černá se mi fakt líbí, navíc až bue všechno černý bude to supr jak L a K ale ten lak má větší lesk, mě připadá :palec:

Ještě fl volant, budíky na bílo a milion dalších pitchovin :lool: a pak si koupím jiný auto :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...