Přejít na obsah

Výměna světel za xenony.


Doporučené příspěvky

Hledám tady toto téma a nemohu ho zde najít. Pokud tady někde je,tak se moc omlouvám. Chtěl jsem se zeptat, jdou vyměnit světla za originál xenonové světla? Budou svítit a nebude to hlásit nějakou chybu? Je mi jasné že budu muset dodělat odstřikovače světlometů,ale ty obyč. světla v noci a za mokra vůbec nesvítí. Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Jak to tady tak čtu, tak tu není moc názoru. 5ekl bych, že xenony jsou zřejmě lepší, ale když bych měl volit mezi čočkami a nebo klasickým světly (s tím plechovým cylindrem před žárovkou), tak nevím které z těch dvou jsou lepší. Někdo říká klasika a někdo čočky. Mě se zdá taky, že klasický světla svítí naprd a chtěl jsem měnit za čočky. Jenže ,,jedena bába povídala", že čočky jsou též naprd. Spíše to někteří řeší žárovkami. Většinou tam dávají Osram NB+. Ty jsem tam měl dvakrát po sobě, ale asi prd výdrž nebo asi špatná série. Koupil jsem si je a dal do světel. Kouknu a bylo vše ok. Ujedu cca 1km a praskla levá žárovka. Jdu reklamovat. Výměna za novou hned na počkání. Namontuju, ujedu cca 5 km a praskla pravá. Tak opětně jdu reklamovat a bez problémů výměna. To už jsem ale nechtěl a nechal jsem si vrátit peníze. Dal jsem zpět Osram Silverstar, co jsem tam měl. Ty držej nejvíc a už tam jsou cca rok. Takže otázka. Je teda lepší to řešit žárovkami nebo dát čočková světla. Co vy na to??? Jaký má kdo názor. Xenony dávat nebudu z důvodu vyšší investice. Díky za názory......

Odkaz ke komentáři

Na OII před fl. jsem měl klasické lampy a pak čočkové a čokové jsou o dost lepší. Co se týče žárovek NB+, čím vyšší svítivost žárovky tím tenčí je její vlákno. Žárovky mají životnost cca 0,8-1,5 roku podle stylu ježdění (žárovka buď prdne nebo sčerná). Pokud ti prdly po pár km je možné, že šlo o nějakou blbou sérii ale moc se mi to nezdá, může ti ale kolísat palubní napětí a nebo máš volnější část světlometu a utřepalo se ti vlákno.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...