Přejít na obsah

facelift Octavia r.v. 98

Steel

Doporučené příspěvky

Zdravím, narazil jsem uz na pár lidi co si na oktávii te starsi verzi udelali ten nový facelift.. Ale ja osobne v tom nevidim zadny rozdil mezi oktávii bez face a po faceliftu.. Mohl by jste mi nekdo sem hodit nejaké obrazky kde bude jasne znát rozdil? :) a pripadne na kolik takový facelift vyjde finančně .

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Je tam toho viac, tak najhlavnejsie su predne svetla - nie su uz pozdlzne,ale vnutorne strany idu viac von na naraznik, teda nemaju uz klasicky obdlznikovy tvar. Zadne svetla takisto zmenene. Palubovka uz nema tu klasicku vlnu tsunami :D az za vystrazne svetla ,ale ma uz taku kaplnku len cez budiky. Vystrazny spinac je iny, trojuholnikovy. Atd. ja osobne mam pred facelift a netaha ma to dat to na facelift. Uz len z dovodu, ked mas dizel. Je to viac lakave pre zlodejov este, nakolko uvidia,ze je to "novsi" model a skor to chcu ukradnut. Ja mam sice benzin - dufam,ze na ten sa neulakomia :D Mne to staci ako je. Maximalne som si vymenil zadne svetla. Tie su krajsie a netreba nic upravovat, len vymenit kus za kus.

Odkaz ke komentáři

Nemuzes najit rozdil? :D Si postav ty Octavie vedle sebe a hned ti to bude jasny. :) A google ti asi taky nic nerika, vid.

Predni svetla, maska, predni + zadni naraznik, zadni svetla, listy. Tech veci je tam vic.

post-16-0-69528700-1326377022_thumb.jpg

post-16-0-84946200-1326377033_thumb.jpg

post-16-0-86076200-1326377040_thumb.jpg

post-16-0-39923500-1326377049_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nj ted na to koukam ale ten rozdil je opravdu nepatrny.. Jako lajk kdybych videl zaparkovanou oktávu treba 2000 a vedle ni 2001 tak si rozdilu asi ani nevsimnu.. :-D a oci mám dobre jen mi to proste prijde stejny .. :-D

A dá se na oktávii I kovou napasovat karoserie z octavie II ? asi tezko ze?

Odkaz ke komentáři

Jezis, to uz tady bylo nekolikrat. Holt kdyz ty OII chcete, budete si je muset koupit. :rolleyes:

Karoserie jako takova nejde, ale nejaka tuning firma dela narazniky, ktery vypadaji jako z OII RS myslim, nekde to tady bude. Ale proste to vypada divne podle myho nazoru. A taky je to dost k smichu. B)

Odkaz ke komentáři

Nojo ale bouzel já neměl 150k abych si koupil II kovou octávku :)) Pracuju teprve 2 mesice a jsem rád aspon za tuhle jedničkovou oktu :)) je to 1.9TDi od známého za 57k nikde neni zrezlá jsou tam nové rozvody, nove desticky , nova pumpa .. A ted si tam budu davat novej interier z te oktávy po faceliftu.

Odkaz ke komentáři

Steele: Ty rozdily jsou pro tebe mozna nepatrne jako pro laika ale jsou znatelne dost a nektere veci po faceliftu jsou lepsi i funkcne. Treba predni lampy. Ty predface maji daleko mensi svitivost ktera je nekdy az opravdu spatna. Prekopani na face je tady dost bezne. Pokud chces tak si v cekci: Vaše Octavky I zaloz vlastni vlakno ke svemu autu a muzes si tam davat i fotky a prubeh prestavby atd.

Odkaz ke komentáři

No ale to si nemuzu jen tak auto prekopat na face ne? Nemusi to byt nejak zapsano v technicaku bo tak neco? :) Bylo mi receno ze na autu se nemuze nic menit ani jiná kapota nic, ze pry zato bych mohl dostat pokutu.. Co je na tom pravdy? .)

Nic zapisovat nemusis.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

To duke_luke - světla z předfacu za světla z face octavie kus za kus nevyměníš ani náhodou. Nebudou ti pasovat lišty co jsou pod světlama. Pokud to tam máš napasované, tak bych to teda vidět nechtěl.

To Steel - musíš tam dát jiné lišty pod ty zadní světla. koupit za 200 z vrakáče a nechat stříknout.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
    • Dovoluji si předpokládat že ti nevylejzaj kuličky na čepu pořádně promazat a nezasunutou kouli vyzkoušet ve svěráku pomocí té páky jestli se ty kuličky aretují jak mají. upozorňoval mě na to technik že se to může stát
  • Vytvořit...