Guest i.pytlak Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Zdravím všechny. Mám Octavii I 2003 a včera mi zmizely údaje s obou displejů na palubce. Nejdříve tam vlastně byly jenom fragmenty údajů, které se nijak neměnily ani po přepínání. Zkoušel jsem přes noc odpojit baterii a ráno už tam nebyly ani ty fragmenty. Čisté displeje. Pojistky byly všechny překontrolovány a po připojení na VAG to hlásilo: 18062 Please check DTC Memory off instrument cluster P 1654 - 35-00, po odkvitování se nic nezměnilo. Asi nezbývá, než vyndat přístrojovku a zkouknout kontakty, že? Měla by tam někde být malá baterka na udržení paměti? Nemá někdo s tím zkušenost? Díky 0 Quote Link to post
juro sdi 1 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Tá chyba 18062 nebude mat súvis s nefunkčnými displaymi...... Skúšali ste Vagom akčné členy?? Test segmentu by povedal či sú chybné samotné displaye... 0 Quote Link to post
Guest i.pytlak Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Jestli myslíš "pohyb ručiček", tak to fungovalo. V pátek jsem tu palubku rozebral a budíky jsem "orlím okem" prohlédl a na nic závadného jsem nepřišel. Dal jsem vše zpátky a šel jsem radši na pivo :-). Dnes ráno jsem chtěl zkusit u kámoše vyzkoušet na jeho autě moji palubku a koukám, ONA ZASE OBŽIVLA!Displeje ukazují! Kde však byl "zakopaný pes", tak to opravdu nevím ... ...a k té poruše jsem si našel: 18062 - cidlo teploty a stavu oleje vadne, vedeni k cidlu vadne Doporuceny postup: kontrola vedeni k cidlu, cist pamet zavad pristojove desky, cidlo vymena 0 Quote Link to post
Recommended Posts