Jump to content

rada ohledně komunikace can?

jenule

Recommended Posts

Cus klubáci porádí mi někdo jak zjistit nebo lepé po jake verzi sběrnice can běhá moje auto ?

Octavia 1.9 TDi LaK r.v 2001

u octavie 2 sem se točetl že tam jsou dvě verze 1.6 a 2.0 tak mohl by mi nekdo říct jake vertze jsou u octavií 1 díky moc

Cus klubáci porádí mi někdo jak zjistit nebo lepé po jake verzi sběrnice can běhá moje auto ?

Octavia 1.9 TDi LaK r.v 2001

u octavie 2 sem se točetl že tam jsou dvě verze 1.6 a 2.0 tak mohl by mi nekdo říct jake vertze jsou u octavií 1 díky moc

řekl bych že OI nemá can

Výstup na diagnostiku má Octavia 1U vždy k-line. Can komunikácia je tam len medzi niektorými RJ a slúži na interný prenos dát. Výstup mimo auto cez OBD je určite k-line...

no ted ja sem to nepochopil nejak

abych priblizil o co mi de u octavii2 se uvadí že komunikace mezi jednotkama běhá po protokolu nejakým can bus verze 1.6 u nových 2.0 tak by měla zajimálo po jaké verzi běhá u O1 nebo kde by se to dalo zjistit ?

po budu dávat do O1 columbusa ale ten jede pres can,kterej mu rekne ze zaplej klicek,ze couvu atd existuje prevodnik kterej to z mych drátu prevede na ten Can aby to fungovala ale kdybych to chtel propojit z maxidotem tak to už ide přes can přímo no a to taky existije prevodník z verze can 1.6 na 2 tak proto potřebuju vedet jaká je to verze abych vedel jakej prevodník resit