galaher Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Pánové pozná někdo na jaký je to typ Octavia tato maska.Pán co ji chce prodat si není jistej.Já potřebuji facelift 2001,abych nekoupil na starší octavii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Jo, je to facelift. Podle mřížky se šikmými žebry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Jo, je to facelift. Podle mřížky se šikmými žebry. ok Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Tak tak, je to 100% facelift ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Fryštenský Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Dobrý den.Liší se masky nějak zásadně nebo jen tou mřížkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Prosinec 7, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Ať nezakládám zbytečně nový téma, tak hodím svůj dotaz zde: Na svým RS mám masku, ale bez znaku RS. Koukal jsem různě po netu, ale nějaká pěkná maska klidně i 2500,-. Do toho nejdu. Napadlo mě, jak tam je ten znak přidělaný? Co koukám na trochu detailnější fotky, tak je to tam snad přilepené? Dá se to koupit ve škodovce, popř. kolik to u nich stojí? Našel jsem na netu tohle, ale ani jeden nevypadá jako originál v masce RS: https://auto.bazos.cz/inzerat/68635207/Znaky-RS.php Tady pro příklad maska RS: https://auto.bazos.cz/inzerat/67865105/Maska-Octavia-I-RS.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Prosinec 7, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2016 Protoze ty znacky jsou tusim oznaceni pro britske V-RS. Ma to na aute uz skoro kazdej :-D To ,,cesky" znaceni moc nevidam :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Prodávají se znaky RS takové, které se dají našroubovat mezi žebra masky. Jsou tam dvě "tyčky" se závitem, jeden plíšek a 2 matky. Prodává je tedy na klubu i davcatuma tuším, hledej. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Koukám na to, davcatuma nenabízí tento RS znak pro O1 RS, má tam znaky VRS, což do masky není vhodné. Něco jsem našel na netu, i ty šroubovací. Něco z toho vyberu. Dík za info :palec: Každopádně co tak sleduju, tak na originál masce je znak RS nalepený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.