Přejít na obsah

Bouchnutí od pravého předního kola

iguka

Doporučené příspěvky

Bouchá mně v pravém předním kole, ale jen přitom, když buď někam najíždím (i pomalou rychlostí), jako třeba na nějaké zvýšené místo anebo z tohoto místa naopak sjíždím, je to taková rána, ale jen tehdy, když zatáčím, tedy že jedno kolo je nahoře nebo dole. K Nevím, co by to mohlo být, protože při normální jízdě rovně po hrbolaté cestě nebo při přejetí příčného prahu nic nebouchá. Nevíte?

Odkaz ke komentáři

NO, vlezl jsem pod auto a zkontroloval kosti, vypadá, že vše drží. Uložení tlumiče vypadá taky ok, rozhoupal jsem auto a vržou jen silentbloky stabilizátoru. No a pak jsem si všiml, že pod klíňákem je plastový kryt, který byl vyskočený z uchycení, když jsem s ním zahýbal, tak si myslím, že to byl ten zvuk, který jsem vždy slyšel. Tak jsem ten kryt zacvakl a snad to bude dobrý, budu to sledovat.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Mně při tom bouchnutí nepomohla výměna kostí a lůžek stabilizátoru, ale měl jsem volný čep zavěšení kola a utržený silentlobk v rameni, tak jsem nechal všechno vyměnit včetně čepů řízení a teď je krásný ticho. Předtím mi to vrzalo i v prudké zatáčce při malé rychlosti.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...