Přejít na obsah

Výměna koženého interiéru+xenonů O1 za obyč+doplatek

RudisTDic

Doporučené příspěvky

Vyměním černý celokožený sedačky + tapecy + loketku za hadrový sedačky+tapecy+loketku a doplatek 6.000kč Požaduji slušný stav intriéru a aspoň ty airbagy v sedačkách

Sedačky mají FUNKČNÍ výhřev,airbagy,bederku,zadní kapsu a obě jsou výškově stavitelné..stav kůže je pěkný-nikde není potrhaná nebo odřená!! Zadní sedačky dělené s loketkou s úložnym prostorem..

Tapecy pro 4x elektrická okna,,loketka ve 100% stavu!!

Dále vyměním origo xenony za obyč face lampy s mlhovkama! Ve světlech jsou nové origo výbojky Philips,světla mají všecky držáky,nejsou prasklý atd..plexy ještě ve slušném stavu..ke xenonům dám i náklonová čidla na nápravy a popř i ovladač podsvitu-samo že výměnou za váš..kabeláž z auta škubat nebudu!! 12tipinový konektor můžem taky přehodit..

Doplatek k face světlům si přestavuji 5500kč

Předání je možné pouze osobně a to u mě!!! Auto používám,takže to budu demontovat až po příjezdu zájemce..

Jelikož mě celkem tlačí čas,tak bych to potřeboval vyměnit nejlépe do této neděle!!!

Fotky xenonů v detailu nemám,snad není potřeba,ale pokud bude někdo chtít,tak zítra udělám..

Telefon na mě pro lepší domluvu: 720204704 a o cenách NESMLOUVÁM !! Potom už by pro mě nemělo smysl to měnit..

A PROSÍM BEZ ZBYTEČNÝCH KOMENTÁŘŮ,POKUD SE TO NĚKOMU ZDÁ DRAHÉ,TAK TO NIKOMU NENUTÍM A TUDÍŽ JE ZBYTEČNÉ TO KOMENTOVAT..DĚKUJI..

post-6127-0-68112600-1332356991_thumb.jpg

post-6127-0-47675300-1332358077_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...