RudisTDic Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Vyměním černý celokožený sedačky + tapecy + loketku za hadrový sedačky+tapecy+loketku a doplatek 6.000kč Požaduji slušný stav intriéru a aspoň ty airbagy v sedačkách Sedačky mají FUNKČNÍ výhřev,airbagy,bederku,zadní kapsu a obě jsou výškově stavitelné..stav kůže je pěkný-nikde není potrhaná nebo odřená!! Zadní sedačky dělené s loketkou s úložnym prostorem.. Tapecy pro 4x elektrická okna,,loketka ve 100% stavu!! Dále vyměním origo xenony za obyč face lampy s mlhovkama! Ve světlech jsou nové origo výbojky Philips,světla mají všecky držáky,nejsou prasklý atd..plexy ještě ve slušném stavu..ke xenonům dám i náklonová čidla na nápravy a popř i ovladač podsvitu-samo že výměnou za váš..kabeláž z auta škubat nebudu!! 12tipinový konektor můžem taky přehodit.. Doplatek k face světlům si přestavuji 5500kč Předání je možné pouze osobně a to u mě!!! Auto používám,takže to budu demontovat až po příjezdu zájemce.. Jelikož mě celkem tlačí čas,tak bych to potřeboval vyměnit nejlépe do této neděle!!! Fotky xenonů v detailu nemám,snad není potřeba,ale pokud bude někdo chtít,tak zítra udělám.. Telefon na mě pro lepší domluvu: 720204704 a o cenách NESMLOUVÁM !! Potom už by pro mě nemělo smysl to měnit.. A PROSÍM BEZ ZBYTEČNÝCH KOMENTÁŘŮ,POKUD SE TO NĚKOMU ZDÁ DRAHÉ,TAK TO NIKOMU NENUTÍM A TUDÍŽ JE ZBYTEČNÉ TO KOMENTOVAT..DĚKUJI.. Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 PRODÁNO,MOŽNO SMAZAT.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky