Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Vorlajz: dávej bacha na SW jelikož vím že ta Xperie neni počeštěna a musi se to dávát přehrávát.Aspon něco podobného jsem řešil před měsicem.

A tady máš zápory které jsem vytáhnul z fora SE:

Hlavní zápory:

- horší kvalita fotografií

- špatné konvertování seznamu (u některých čísel s předčíslím +420 se před čtyřku dostalo písmeno e, což nelze vytáčet)

- u některých panelů se displej neotáčí úplně plynule

- absence ekvalizéru, plochý zvuk z reproduktoru

- v průběhu telefonátu zhasne displej

- povrch náchylný k upatlání

- chybí podpora flashe ve webovém prohlížeči

- chybí akcelerometr a TV výstup

- nestandardní rozlišení displeje

- vysoká cena

- překonvertovaná videa se přehrávají trhaně

Odkaz ke komentáři
Jak není čeština?? ...to je blbost, ne?? ...přeci když to je u nás koupený, tak to musí mít česky...nevěřim, že by to byli takoví diletanti a nechali to anglicky

Skájo: fakt že jo.Měl jsem to originál od distibutora a je to tak měsic zpátky staré info.Každopádně vím že to přehrávaji zdarma v servisu.Třeba už to hrnou s češtinou ale fakt jsem to řešil přímo s origo servisem SE.

Odkaz ke komentáři

To bylo podle mě jen ze začátku, teď by to měli už dodávat rovnou česky. Ale i tak, když to servis umí, tak by to neměl bejt problém...ale rozhodně bych si od nich nekoupil telefon, když by nebyl česky...to mi připadá jako amatérskej přístup a půjdu radši jinam, kde to umí ;)

Odkaz ke komentáři

Tak potom tu alternativu od SE :( ...nokie sou v poslední době o ničem...během půl roku jsem slyšel nezávisle od čtyřech lidí, že se jim v záruce posraly a neuznali to, že prej jim to zvlhlo a zoxidovala deska...tak jako sorry, ale když mobil nevydrží běžný nošení a trošku vlhkosti, tak je to šmejd...a přitom kdysi bývala nokia symbolem kvality a robustnosti...nechápu, že si tak pomrdali pověst kvůli pár korunám úspor ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...