Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

takže... vozík má rozměr 2510x1260x350 ... tzn. že bočnice jsou 350 mm a to mi stačí! :palec:

Viki, tažný jsem měl z výroby... s tou 11 pólovou zásuvkou... teď na tom vozíku mám taky 11 pólovou zástrčku, takže už nepotřebuju tu redukci na 7 p... vozík má i couvací světlo... :D

jinak za autem je znát... stačí, aby v něm bylo třeba 40 m2 palubek .. nebo 30 m2 dlažby :D

jo a ta rychlost je standartně do 80 km..., ale protože se nechci plazit, tak jsem si připlatil za tlumiče a je teda do 100 km/h...

díky tomu, že jsem najel s vozíkem za poslední 3 dny cca 450 km... tak moje postřehy jsou takové..., že auto žere tak o 1 - 2 litry víc... výkon je postačující, s vlekem se dá i předjíždět.. :) ale člověk musí být opatrný... celá souprava má kolem 8 m a to je už skoro "LONG VEHICLE" :palec: ;) :)

Odkaz ke komentáři

hoši, dneska ráno mě málem sestřeil VW Lupo... jel v protisměru za autobusem a asi se nevěnoval řízení...přes autobus mě neviděl... a když jsem minul autobus, tak se proti mě řítilo bílé LUPO... už jsem myslel, že to bude crash... uhnul jsem co nejvíc na stranu... a on naštěstí začal včas řídit, takže se ještě uhnul.... ufff

Odkaz ke komentáři
no predstava,ze jedu 16o km/h a na kouli mam 13oo kg...uprimne,nic moc! :P

Tak to asi nehrozí, to by tu oktávku ten vozejk rozmačkal setrvačností :lol:

Btw. ridici HTPcek,jaky to je pocit,kdyz vas v kopci dava okta s vlekem? :lol:

Dobře ty :( :smich: :smich: :smich: :smich: ...ale ono na tom něco bude :D

Odkaz ke komentáři
a koľko je tam vlastne nálepka? 80? :lol:

Jj, dřív bejvalo 80...tenkrát ty 100 vůbec nebejvaly. Ale ono je to celkem jedno, co tam je nalepený, žejo. Stejně se musí člověk řídit tím, jak se to chová a co to dělá. Když je to naložený, tak musíš jet pomalinku, aby se to nerozkejvalo a taky se to "blbě" brzdí, když máš třeba lehčí auto. A zase na druhou stranu když je to prázdný, tak je to celkem jedno a dá se s tím fičet víc, občas si to poskočí, ale je to na kouli, tak to nemá co udělat, žejo :(

Odkaz ke komentáři

no je fakt, že jízdní vlastnosti s naloženým vozíkem jsou krapet jiný!!! :( ale s prázdným je to pohoda... to je jak kdybys něco vezl v kufru... vo tom vozíku ani nevíš! :lol: teda skoro nevíš.. :smich:

btw. na vozíku je 100 km/h a s naloženým jsem předjížděl asi ve 120 :P

jediný co se s vozíkem nedá dělat jsou "myšky" ... to bys mohl někoho poslat ze silnice dolů! :smich:

ale to už vtipné není!!! :D

:smich: :smich: :lol:

Odkaz ke komentáři

ono záleží jak máš rozloženú váhu ale dá sa celkom svižne frčať aj s naloženým vozíkom. mal som kedysi MB 124/300D combi 100kw a na plataku mazdu 626. tahal som to z A a f pohode 120 tempomat a na SK 110 po bundeskách.

musíš sa na 100% venovať jazde lebo aj malé šlkbnutie volantu može skončit velmi spatne.

maximálku s vozíkom(plne naložený zeleninou) mám 170 a v Poprade som musel menit ložiská lebo ich zapieklo :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...