Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

jojo,prodejna bude vetsi!!! A hlavne to nebude uz nudle, ale je to ctverec... dloluho jsem se mordoval s rozvrzenim stojanu a koji, tak doufam, ze se to povedlo... ale to uvidim,az tam budou ty veci stat...aletreba podlaha se povedla...dlazba 60x60 a vypada skutecne paraaadne!!! :lol:

jk Romco, ta Nokia E75 je super! Psat na qwertz klavesnici jde uplne skvele! Asi mi to vyhovuje taky diky tomu, ze pisu na pocitaci vsema 10, takze vim kam sahnout! A e-mailovy klient je pro me taky za jedna!!! Takze jsem ras, ze jsem nakonec vybral dobre! :lol: :)

Odkaz ke komentáři

Aspon si člověk při stěhování udělá pořádek ;)

E75 je pěkná - o tom žádná.Já jsem o ní jeden čas taky dost vážně uvažoval.

Jinak za 3 hodinky a 20 minut nastupuju do letadla a skáču :palec: takže kdybych nepřežil tandém tak na mě vzpomínejte v dobrém :D

Odkaz ke komentáři

Ahoj Vorlíku, takže Scout je zase doma ze servisu, píši díly které byly vyměněny.

1. Snímač tlaku ve výfukovém potrubí - svítila kontrolka

2. lem zadního blatníku - byl odchlípnutý

3. torzní tyč a uložení

Byla kontrolána celá přední a zadní náprava a vše v pořádku . Nikde nic neklepe apod. Ještě o víkendu auto znovu prolezu a budu hledat nějaké ty chybky ,ale o žádných nevím .

Jinak jsem si nechal i vyměnit olej v Haldexu , který se mění až v 60.000 a já mám zatím 44.000km . Raději pro jistotu , stál pouze 434,72Kč . Doufám ,že ti Scoutík výborně slouží a bude sloužit i nadále.

Scoutík je krásně umytý a vyčištění. Takže paráda.

Odkaz ke komentáři

Vašku... já mám nalítáno přesně 50 900 km... a co se týče podvozku, tak vše v pohodě... :) ale introš,... tam to vrže a skřípě...

namátkou...

strop v oblasti sluneční clony

loketka

madlo dveří u řidiče

opěradlo sedačky u řidiče

budu to řešit, až pujdu na servis 60 tis. ten bych měl zmáknout do konce záruky.... což je 9.11.09 ufff

Odkaz ke komentáři
tak nakladame a vozime!!! :smich: Skajo, jeste par fur a sesadim te z trunu nejvetsiho "vozickare" zde na foru!!! :lol:

Myslím, že tohle je bezkonkurenčně největší náklad...rozměrově určitě a hmotnostně myslím to loňské bourání v garáži a odvoz suti si v ničem nezadal se skajovým vožením štěrku. Takže pár gum a palet nic moc ;)

Odkaz ke komentáři
Tak to je drsný...čím menší vozík, tím větší náklady...to se bude muset Pája setsakramentsky pochlapit, aby nás dohnal ;) :smich:

Největší fuška to bylo dostat to tam - nejdřív ven ze stodoly těma minivratama, byla původně smontovaná uvnitř, a pak jí dostat na vvozík...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...