Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

no cece pro me to ale neni dilci bod, nazval jsi me v podstate lharem a ze tu lidi lakuju, takze jako z meho pohledu se jedna o docela zasadni omluvu a ne jen tak neco halabala. Skaja ti to vcera doufam vysvetloval ze jsi stim lakovanim kdysi davno zacal ty tou hlaskou ze HiFiCar je prodanej a ze se ti to ted vratit na dvakrat ze ?

Tady se jen tak neco nezapomina a dost lidi si dost pamatuju a kdyz se nahodou neco zapomene tak Spion Marosek to zase vytahne

Odkaz ke komentáři
no to by mi snad nevadilo... mě si nasral, žes řekl Ondrovi tlusťochu a jako zástupce "tučných" ti tímto vyhlašuju válku Romane!!! :huh:

a aby to nebylo málo, tak jsem taky hrával fotbal!!!

Vorlajz: u tebe to je trochu poznat jelikož máš stehno nabušeny jako já mám dvě :lol: a trochu jsou jakoby zakřiveny jak to maji fotbalisti. :D :D :D

Olaf: ty to moc prožíváš ale nečekej z mé strany že to budu nějak rozebirat nebo něco.

S tim hificárem že je prodaný to byla prdel a kdybys byl zasvěcený tak to víš.OK? Jinak to rozebírej jak chceš.Mě to je šumák a to myslim VÁŽNĚ. :D

Odkaz ke komentáři
S tim hificárem že je prodaný to byla prdel a kdybys byl zasvěcený tak to víš.OK?

No vidíš, my z Brna taky víme, jak to Ondra má nebo nemá, takže jakýpak copak...že to nevíš ty neznamená, že jsou to jen kecy, jak jsi to nazval.

Já mám takovej pocit, že ty děláš úplně to stejný, co ti samotnýmu vadí. Když ti někdo řekne čukotkář, tak hned píšeš na všechny strany, aby to někdo smázl, že ti to nesmírně vadí, ale do Ondry se klidně pustíš a vůbec neřešíš, jestli mu to třeba nevadí a když ano, tak řekneš, že to je prdel :D

Odkaz ke komentáři
No vidíš, my z Brna taky víme, jak to Ondra má nebo nemá, takže jakýpak copak...že to nevíš ty neznamená, že jsou to jen kecy, jak jsi to nazval.

Já mám takovej pocit, že ty děláš úplně to stejný, co ti samotnýmu vadí. Když ti někdo řekne čukotkář, tak hned píšeš na všechny strany, aby to někdo smázl, že ti to nesmírně vadí, ale do Ondry se klidně pustíš a vůbec neřešíš, jestli mu to třeba nevadí a když ano, tak řekneš, že to je prdel :D

Skájo: co na to řict? Snad jen to máš ve všem pravdu :huh: Nejvic se mi líbi jak se každý Olafa zastává :D :D z toho mám největší prdel :D

Odkaz ke komentáři

ja bych se tak nesmal pac dle meho to znamena ze ty ses jim akorat tak pro smich kdyz mas z vaznych veci porad prdel. Rikal (psal) jsem ti to uz vcera dost utahovani z me osoby vzhledem k tomu jestli mluvim pravdu nebo ne, je to vec na ktere si zakladam tudiz si NEPREJI aby jsi si z toho delal prdel. Navazej se treba do toho ze mi auto sedi vic na leve strane pac tam sedim, ale tohle ne. Mel jsem vcera z toho telefonatu takovy neurcity pocit jako ze snad to myslis Vazne ze chces aby to uz dal nepokracovalo, ted mam jen pocit ze jsi chtel pauzu abys mohl nabrat sily. Takze jak rikam a psal jsem vcera vyser se na to a az ti ukazu predavaci protokol od bytu ocekavam omluvu bez jakeho koliv ulehcovani smajlikama a slovy to byla prdel. Pokud ne budu nucen prehodnotit svuj vztah k tve osobe.

Odkaz ke komentáři
Skájo: co na to řict? Snad jen to máš ve všem pravdu :D Nejvic se mi líbi jak se každý Olafa zastává :huh: :D z toho mám největší prdel :D

Hlavní je, že se bavíš :D Ale třeba se tě taky někdo zastane ve tvých tématech, tam já kvůli času moc nechodím tak nevím, jak to u vás funguje a jaký máte mezi sebou vztahy.

Odkaz ke komentáři
ja bych se tak nesmal pac dle meho to znamena ze ty ses jim akorat tak pro smich kdyz mas z vaznych veci porad prdel. Rikal (psal) jsem ti to uz vcera dost utahovani z me osoby vzhledem k tomu jestli mluvim pravdu nebo ne, je to vec na ktere si zakladam tudiz si NEPREJI aby jsi si z toho delal prdel. Navazej se treba do toho ze mi auto sedi vic na leve strane pac tam sedim, ale tohle ne. Mel jsem vcera z toho telefonatu takovy neurcity pocit jako ze snad to myslis Vazne ze chces aby to uz dal nepokracovalo, ted mam jen pocit ze jsi chtel pauzu abys mohl nabrat sily. Takze jak rikam a psal jsem vcera vyser se na to a az ti ukazu predavaci protokol od bytu ocekavam omluvu bez jakeho koliv ulehcovani smajlikama a slovy to byla prdel. Pokud ne budu nucen prehodnotit svuj vztah k tve osobe.

na to som zvedavý :D

Odkaz ke komentáři

Olaf: podesáté ti opakuju že to nehodlám řešit a jestli tě to bavi to tady rozepisovat tak klidně pokračuj.Naštěsti 50% lidi z fora mě zná osobně takže tohle opravdu neřešim.Rozumiš mi? Až budeš novou nemovitost tak ti od srdce poblahopřeju a omluvim se ti že jsem tě podcenil ale do té doby to je otevřená otázka.Napsal jsem to jasně?

Všem kdo tomu chce rozumnět vic tak mě muže zavolat nebo poslat SZ.Tečka.

Odkaz ke komentáři
no... nevím nevím.... zkrátka se Romane chováš divně... možná ti to "přátelství" s polovinou fóra leze krapet na mozek... popřemýšlej o tom! :D

Nemyslím ,že by sa choval divne,len prezentuje svoj názor a na tom nieje nič zlé,a na mozek by to potom muselo liesť tej polovici fóra čo ho pozná.To by tu bol potom pekný ústav.

Odkaz ke komentáři
Nemyslím ,že by sa choval divne,len prezentuje svoj názor a na tom nieje nič zlé,a na mozek by to potom muselo liesť tej polovici fóra čo ho pozná.To by tu bol potom pekný ústav.

Víš vůbec, o čem tahle aférka byla?? ...četl jsi, co napsal v knajpě?? Nejde o vlastní názor, ten ať si prezentuje kdo chce, kde chce a jak chce, na to má právo. Ale vocamcaď pocamcaď. Prdel musí být, to každopádně, ale jakmile se to zvrhne v osobní útok mířený proti konkrétní osobě, kdy se tam vyskytují dost osobní a možná i vulgární urážky, tak mi to moc srandovní už nepříjde. Jasný, rejpnu si, zasměju se, ale na ulici taky jen tak k někomu nepříjdu a neřeknu mu, že je vyžranej tlusťoch a měl by se sebou něco dělat. Tím spíš, když to tak ani není a věci se mají třebas jinak, žejo. Každej nemůžeme bejt sexy jako Jirkův mozek :palec:

Odkaz ke komentáři
Víš vůbec, o čem tahle aférka byla?? ...četl jsi, co napsal v knajpě?? Nejde o vlastní názor, ten ať si prezentuje kdo chce, kde chce a jak chce, na to má právo. Ale vocamcaď pocamcaď. Prdel musí být, to každopádně, ale jakmile se to zvrhne v osobní útok mířený proti konkrétní osobě, kdy se tam vyskytují dost osobní a možná i vulgární urážky, tak mi to moc srandovní už nepříjde. Jasný, rejpnu si, zasměju se, ale na ulici taky jen tak k někomu nepříjdu a neřeknu mu, že je vyžranej tlusťoch a měl by se sebou něco dělat. Tím spíš, když to tak ani není a věci se mají třebas jinak, žejo. Každej nemůžeme bejt sexy jako Jirkův mozek :palec:

Jo četl a moc poučné počteníčko to bolo.Nepíšem zábavné.Ono sa to hrotilo príspevkami na oboch stranách .Ale fakt je že bolo povedaných viac oslovení ktoré sem nepatria.Neprináleží mi to súdiť je to vec dvoch pánov a oni by si to mali dať doporiadku :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...