Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

ale doufám, že to bude zítra v pořádku....

... už přemýšlím, jak o víkendu zkrátím tu trubku... když se to řeže flexou, tak to hází jiskry ne? a to když vletí na lak, tak je to v píče, že? řezal to někdo ručně? :palec: já to asi dám ručně :smich:

Řezal jsem výfuck ještě na fábce a jak vidíš, přežil jsem to :lol:

Odkaz ke komentáři

no začínám se v tom docela slušně plácat....

nakonec jsem objednal koncovku FDC 609005, ke které je na webu Škody psáno:

- pouze pro vozy 4x4 a Scout se sériovým zadním nárazníkem

- šroubovaná

- vyrobena z ušlechtilé oceli

- pro motorizace 4x4 1.9 TDI, 2.0 FSI, 2.0 TDI

- pro motorizace Scout 2.0 FSI, 2.0 TDI

Takže jsem logicky vycházel z toho, že je to ta správná.... takže si jí dneska rozbalím, vyndám návod... a čtu...

koncovka FDC609005 - cituji: Octavia Combi (1Z) 4x4 1,9 TDI, 2,0 FSI a 2,0 TDI dále Octavia Combi (1Z) Scout ale pozor do 45 KT/07 2,0 FSI a 2,0 TDI...

o co jde... jde o to, že FDC609005 má průměr 45 mm a pak konocvka FDC609001, která je taky pro 4x4 Scout, ale od 45 KT/07 a tahleta má průměr 50 mm... a na www Škody píšou u FDC609001, cituji:

- pro motorizace 1.8 TSI, 1.9 TDI, 2.0 FSI

- pouze pro vozy se sériovým zadním nárazníkem

- šroubovaná

- vyrobena z ušlechtilé oceli

tak jako nevím... ale doufám, že mám správnou....

Odkaz ke komentáři

Chlape tobe se ten vyfuk musi ale vyplatit. Jinak s tim rezanim bych ti klidne pomohl, mam malou flexu a neni problem smerovat jiskry mimo lak, ale to se ti asi nevyplati jezdit ke me ze ;)

Myslim ze nekoho sikovneho se spravnyma rukama nekde najdes...trebas to zvladnes i sam :)

Odkaz ke komentáři

No to sou právě ty věci, co mě na škodovce serou...mají v tom bordel, na webu napíšou polovičku informací a ještě k tomu blbě a v servise ani netuší, co po nich chceš. A pak něco sháněj, dělej, kupuj...to je prostě demence, už mě to taky pěkně leze krkem :)

Odkaz ke komentáři

těžko říct... z té tabulky v návodu plyne... že do 45 KT / 07 byly u 4x4 a u Scouta koncovky průměr 45 mm... od 45 KT / 07 to bylo 50 mm... a to i na obyčejných předokolkách, tak na 4x4 i Scout.... a to jak FSI, TSI tak TDI, krom 2.0 TDI ... ta má 55 mm

Odkaz ke komentáři
no a presne ako si písal v knajpe niekto nebol na Wine od verzie 98 a už hneď na M$ kydá...ale ako vieš že takto to nefunguje aj inde? Ja viem, že tak to je ako v servisoch iných značiek...a či sa to zmení to neverím

To věřím, že jinde to je podobný...ale to nic nemění na tom, že to je prostě vůči zákazníkovi nefér nedělá to dobrý dojem pro ně jakožto pro značku :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...