Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

no mě prostě sere, že třeba není personál v autorizáku proškolenej tak, že když tam někdo přijde, že chce koncovku....tak vyndá nějakej papír (návod od koncovky), ze kterýho vyčte... kurwa jakou má objednat koncovku....

načo papier - oni pozerajú do Etky ale sa v tom nevyznajú :)

Odkaz ke komentáři
To věřím, že jinde to je podobný...ale to nic nemění na tom, že to je prostě vůči zákazníkovi nefér nedělá to dobrý dojem pro ně jakožto pro značku :)

to je to isté ako keď napr. jeden mechanik/zamestnanec nerobí dobre prácu a taká je potom reklama/meno celej firmy...ostatní ju môžu robiť dobre, ale referencie od zopár ľudí urobia svoje

Odkaz ke komentáři

to zrekapituluju, tuhle jsem si objednal - na webu škody - koncovka 4x4 - FDC609005 dle návodu zjištěno, že má průměr 45 mm

podle návodu bych měl objednat tuto FDC609001 ... ale když se mrknete na web, tak o 4x4 nic nepíšou...

no a kámoš původně objednal tuhle... FDC610001 ... ta je navařovaná, ale zase je tam napsáno, že je od KT 45 / 08 ... takže tu taky nemůžu použít....

tak jakou mám teda objednat???

Odkaz ke komentáři
tak jakou mám teda objednat???

Napiš mail nebo hoď kól na škoda-auto info line, že v tom mají bordel...třeba se ti dostane odpovědi přímo od zdroje...nebo ti taky napíšou, že je velmi těší tvůj zájem a jejich produkty a máš se obrátit na autorizovaného obchodníka značky škoda :)

Odkaz ke komentáři
to by chcelo na záver sezóny nejaké driftíky :) na preverenie schopností 4x4 keď gumy budú aj tak KO ;) ;) ^_^

Neboj, teď postavili tady kousek od Zámečku novou krosovou dráhu, tak můžem prověřit Otesánka v praxi, až dojede na tvůj víkend...a navíc jsou tady všude hromady hlíny, jak se kope kanalizace ^_^

Odkaz ke komentáři

to Mi., nn... eviduju si přesně kdy přezouvám... :palec: takže na letních mám skutečně to co jsem napsal! ;) celkem mám najeto už přes 55 250 km ...

to Lubi... měřil jsem celkovou hloubku.... ale stejně, letos gumy dojedu a pak dám už nové! :palec:

co říkáte na Pirelli P Zero Rosso....??? nemáte někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři

pokud mas malo rehtacku a vorisky tak to pujde fajn, pokud ovsem nenastane ten okamzik kdy driv povoli ten zavit v tom svetle jak tak divna matka a se dostanes k tomu ze vysroubujes ten sroub ze svetla, ale preci jen na ty moji babicce to muze bejt jinac a ty matky mas zatazene jen 2 roky a ne 4 ze

dej pak vedet kolik casu, jo a taky dost na pikacu je to odtahovani koberce na bokach pak uz mi to za tou gumou nedrzi jako driv, jo a jestli ti nahodou spadne orech z te rehtacky tak to se poseres v hledani v te dire dole.

jj jsem nesika ja to priznavam

Odkaz ke komentáři

ahoj Luky... no maska se dela ;) ale je to právě taková prcačka..., že se z toho vopupínkuju :palec: ale bude... a bude originální! :palec:

jo dneska jdu pořešit tu koncovku... tak jsem zvědav...

ještě k těm světlům... tak jsou přichycený ty patice u W3W žárovek... jso utam dvě... viz. obrázek... (jsou to ty krajní žárovky, jak k ním vedou ty dva samostatný svazky drátů)

jo a další věc, v zadních světlech není ani jedna dvouvláknová žárovka???

Odkaz ke komentáři

jo a kouknul jsem do návodu a skutečně, Combi nemá ani jednu dvouvláknovou žárku...

Zadní skupinová svítilna (Octavia) Žárovka

zpětné světlomety P21W

směrová světla PY21W

dvouvláknová žárovka brzdového a obrysového světla P21/4W

dvouvláknová žárovka koncového mlhového a obrysového světla P21/4W

obrysová světla W3W

Zadní skupinová svítilna (Combi) Žárovka

zpětná, brzdová, obrysová světla a koncové mlhové světlo P21W

směrová světla PY21W

obrysová světla W3W

asi proto je lifťácká lampa dražší :palec:

btw. kolik jste dali za lampy na lifta???

post-214-1254484255_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...