Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

no mě právě ta NS 4500 nepřijde jako raketa pro začátečníky... :) to jsem tím chtěl hlavně naznačit... ale snad ti bude vyhovovat.... pro přítelkyni bych ale koupil rozhodně jiný železo... například tohle... Victor Density XT 500 ... je to i za slušný peníze.. cca 1500,- ;) vyvážená do hlavy a pružná, dobře jí s tím půjdou cleary a obrana... :)

Odkaz ke komentáři

Já vím, že už je pro pokročilé ale nechtěl jsem uplně nějakou vokurku :-) ale asi máš pravdu, že by nám pro začátky stačila kvalitní raketa za rozumnou cenu, nebot ty rakety co máme ted Wilson za 350 se mi rozpadají v ruce. Zkusím kouknout na jiný, kdyby si měl nějaký typ pro mne tak nahod, moje hra spíše útočná(rádoby velký rány a smeče-technická mi je lehce cizí) hraju to hold trochu jako tenis trochu jako pinkanou na pláži :-), přítelkyně potřebuje nějakou co přepinkne kurt :-))

Odkaz ke komentáři

no proto jsem ti napsal tu raketu Viktor, ta je pro holky naprosto idealni,koupil jsem ji i moji Petre... Ja jsem taky hral s utocnyma raketama, jsou tuhy a vyvazeny do hlavy... problem u techto rakeet je mit dobre zvladnutou techniku uderu, protoze takova raketa ti nic neodpusti! Takovy rakety maji hraci, co maji dobre zvladnute smece a ukoncuji vymeny rychle...no ja ted sel do rakety pruzny, hraje se s ni perfektne technicky a dobre brani...navic v utoku je hodne presna...zkusim ti najit nejakou slusnou raketu za dobry penize... :) velmi dobra je napriklad Viktor Ti 70 challanger, ta stoji 1600,. Je to stredne tuha raketa...hral jsem s ni pres rok! ;) dalsi vec na ktery dost zalezi je vyplet a napnuti strun..pro holku doporucuji max 10 kg a pro tebe opravdu max 10,5 bo 11... Ale zacal bych taky na 10 kg...vychazim ted z vlastni zkusenosti. :) nechci tu delat chytryho,ale dost jsem se o tech raketach nacetl a taky jsem toho dost vyzkousel... :)

Odkaz ke komentáři
no proto jsem ti napsal tu raketu Viktor, ta je pro holky naprosto idealni,koupil jsem ji i moji Petre... Ja jsem taky hral s utocnyma raketama, jsou tuhy a vyvazeny do hlavy... problem u techto rakeet je mit dobre zvladnutou techniku uderu, protoze takova raketa ti nic neodpusti! Takovy rakety maji hraci, co maji dobre zvladnute smece a ukoncuji vymeny rychle...no ja ted sel do rakety pruzny, hraje se s ni perfektne technicky a dobre brani...navic v utoku je hodne presna...zkusim ti najit nejakou slusnou raketu za dobry penize... :) velmi dobra je napriklad Viktor Ti 70 challanger, ta stoji 1600,. Je to stredne tuha raketa...hral jsem s ni pres rok! ;) dalsi vec na ktery dost zalezi je vyplet a napnuti strun..pro holku doporucuji max 10 kg a pro tebe opravdu max 10,5 bo 11... Ale zacal bych taky na 10 kg...vychazim ted z vlastni zkusenosti. :) nechci tu delat chytryho,ale dost jsem se o tech raketach nacetl a taky jsem toho dost vyzkousel... :)

Hele dikes, za vše, vůbec neděláš chytrýho, jsem jedno ucho, dnes jsem koupil knížku od badmintonu, pro přítelkyni vemu tu viktorku cos mi poradil, ještě please něco pro mne a budu spokojenej:-)

Odkaz ke komentáři
Na ledu už by mělo být ESP jednoznačně přínosem, ale konkrétně u té 2. generace je paradoxně možný, že odpojení zadku může být spíš na škodu...to už asi záleží na konkrétní situaci :pivo:

Přesně tak se to chovalo....při vjezdu do zatáčky cítím, jak nezabírá zadek a při tom se snaží zatáčku (paradoxně) vybrat pomocí přibržďování kol, což má za následek značné zpomalení a následně mě to vždy vyneslo ven (do protisměru). Když jsem úplně stejnou situaci udělal bez ESP, tak zadek krásně zabral a auto se natočilo přesně tím směrem, kterým jsem potřeboval.

Asi se pokusím někde sehnat haldex 4 a trochu to vyzkoušet a porovnat.

Odkaz ke komentáři

Majlsi...ty jsi tady taky furt,co? Jako ja! :pivo: hihi... Jinak vcera jsem si byl zahrat s klukem,co hraj za nas badmintonovy oddil a zahral jsem si super....skoro jsem mu dal jeden set...19:21 :lol:

jinak vam doporucuju zajit na nejaky kurzy...kde te nauci jak spravne drzet raketu a techniku uderu... Jo a v breznu bude v Brne vikendovy kemp...prave i pod vedenim pana Matuly...tam se chystam :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...