Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

hoši, jakou používáte kapalinu do ostřikovačů???

já včera nakoupil 13 litrů kapaliny od Škodovky do -40 st. ... za 188,- CZK ;) to jde ne?

tak to neviem posúdiť... ja si vždy u kamaráta vo firme dolejem do plna.... :huh::blink:

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři
hoši, jakou používáte kapalinu do ostřikovačů???

já včera nakoupil 13 litrů kapaliny od Škodovky do -40 st. ... za 188,- CZK :blink: to jde ne?

Ja kupuju na v Tasy, ale ten skodovackej glacidet je drahej, a tata nekde kupuje koncentrane nebo co a pak to redi a to je snad jeste levnejsi.

Odkaz ke komentáři
Lubo to ty gumy mas takhle potrhane diky tomu, ze si je otocil a sjizdis ty odskoky? Nebo na to slapes a brousis :blink:

Ale oni nie sú otočené, stále sa točia v tom správnom smere, to by som ich len tak neotočil naopak.... ;)

Jazdím tak normálne, ani nešetrím ale ani niesom stále na podlahe... :huh:

Odkaz ke komentáři
ten skodovackej glacidet je drahej

Záleží jak kde, oni to taky berou (mají brat) v sudech a pak je to za babku. Mi to dycky natočí do PETky když si řeknu a ani pomalu nic nechce :huh: Ale většinou kupuju kdekoliv na benzince nebo v globusu nějakej ten kanystr od Sheronu a pohoda :blink: A dokonce byl na etiketě naposledy Kresta ;)

Odkaz ke komentáři

No no moc se tady nevytahuj s tim tvym haldexem jo :huh:

Me spis sere to,z e zitra jedu do Alp a tam nespadla za cely den ani vlocka, je to tam vsechno na technickym snehu ;) Tady v Brne je mi to na nic a jeste ke vsemu vsechny ty okolo me jedou jak priposrani a vsechno to blokujou.

Takze ne aby ste toho tady nejak moc napsali, vratim se az ve stredu tak abych to mel naladu pak cist :blink:

Odkaz ke komentáři

tak jaka to u vás vypadá se sněhem? u nás je ho docela dost :) teda na naše poměry až moc! :P silnice zasněžený, neuklizený :D takže s Otesánkem vypínáme ESP a driftujeme... ta trakce čtyřkolky je fakt parádní.... :palec: ASR problikává při rozjezdech i po zařazení dvojky... hrabe to, hrabe to!!! :D

taky si to tak užíváte? ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...