Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Marosi,fakt? :D fakt je to basnicka? ;)

btw.aktualka 11,3 l na sto..max hlasi dojezd 10 km...kolik mam litru benalu v nadrzi? :D

alebo žeby to boli ibe nejaké verše? :D

tá vyššia spotreba môže byť aj na tom snehu, ja som pozoroval keď zaberá ASR resp. človek pridáva a hrabe to, tak si to ani neuvedomuješ a ide to hore o niečo alebo to bolo školou šmyku na parkovisku? :( ;)

máš tam málo :o

Odkaz ke komentáři
jj.. je to dvouciferný a není tam nula, co? ;) ... kurwa, nevím, proč to tak žere ... a z ničeho nic... :( :D :D

Taky bych to viděl na zimu - sníh, zásahy elektroniky, atd.

ALe ty básničky ti fakt jdou, to se musí nechat.

Už mi konečně řekneš, proč jsi mi na Štědrý den zkoušel volat :D?

Odkaz ke komentáři

nj.... ale když si takový auto kupuješ, tak s tím prostě musíš počítat... ale prostě pro normální smrtelníky to zkrátka není.... vidím, jakou mám spotřebu já a s tou třišestkou to bude hukot v nádrži... :lol: protože s tím autem prostě nejde jezdit pomalu! :)

Odkaz ke komentáři
jako dlouhodobá přes jednáct to už je slušná "čína" :lol:

neviem ako to sledujete vy, ale zásoby ropy sa znižujú...ako ono sa povie že jej je dosť ale kto na 100% potvrdí že jej máme na 30 a viac rokov? Nikto. A keď budú robiť také žrúty a tie americké obludy tak ju spotrebujeme skôr ako sa spamatáme. Ja sa divím, že VW ešte nemá hybrid, teda som o tom nepočul ešte. Dodám, že skoro všetko sa robí z ropy, keď dôjde tak sme v...

Odkaz ke komentáři
o tom, že dojde ropa se mluvilo už v sedmdesátých letech... neřešil bych to ... je mi třicet... než umřu, tak tu ropy bude dost! :lol:

Asi tak...jednak ropy jsou tři prdele (byť ve větší hloubce, odkud je dražší těžba), takže to bude ještě dlouho trvat, než dojde. Navíc se dá vyrábět uměla a ostatně ona ani není zase tak důležitá. V dnešní době je podstatný, že z ropy žije pomalu půlka světa - všichni ti šejkové a ropný společnosti tam točí takový šílený prachy, že se musí dělat bu-bu-bu, aby se mohly uměle zvedat ceny a udržovat takovou tu bublinu strachu. Z toho stejnýho důvodu se moc netlačí hybridy a spol. - údajně existují projekty na automobil, který jezdí naprosto bez ropy a přitom má minimálně stejný vlastnosti, ale komu se tím prospěje?? ...Dnešní zájmy jsou prodat ropu a rejžovat prachy...všechno ostatní je až podřadný.

Odkaz ke komentáři

3.6ka se mi libi stejne jako R36 jsem zvedav jestli bude konecne FL a jak to po nem bude vypadat, ale musim rict ze pribeh poslednich dni s 1.8TSI me trochu rozcilil nerikam ze 20T za klikovku je mega pruser, ale co kdyz nejakej udelali v jinem motoru co bych si rad koupil. Vzhledem k tomu ze koukam po 4x4 s automatem zacima zvazovat Legacy / Outback. Nevim co se to se mnou deje ale nemam rad BMW ale zacina se mi libi nova 5er, combi jeste nepredstavili a GT je cenou zase jeste jinde. Tam by mi asi stacil 525d

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...